Search Unity

Question Weird Rendering Cinemachine 2D

Discussion in 'Cinemachine' started by QueenRosa, May 10, 2023.

  1. QueenRosa

    QueenRosa

    Joined:
    May 10, 2023
    Posts:
    30
    First off, I'm extremely new to unity-- talking maybe 6 hours total spent in it so far. What I've learned so far is that, for whatever reason, when I move around the camera renders the map and me very weirdly. Pixels resizing, stuttering, and I have no idea what could cause this and google didn't help.

    I would appreciate so much if someone could tell me what is wrong, here is an example

    i have the pixel perfect component on the cinemachine camera btw so idk why that's the only thing that would show on google to do

    https://files.fm/u/wmuj3z3u5
     
    Last edited: May 10, 2023
  2. Gregoryl

    Gregoryl

    Unity Technologies

    Joined:
    Dec 22, 2016
    Posts:
    7,711
    The problem is not with Cinemachine, it's with your PixelPerfect setup. Look for tutorials about how to do Pixel Perfect.
     
  3. QueenRosa

    QueenRosa

    Joined:
    May 10, 2023
    Posts:
    30
    no matter how many tutorials I follow it just stays the same, I've edited every single setting of cinemachine brain but it always awkwardly renders, i have pixelperfect extension on my cinemachine camera but not my main one, just nothing works is there anything i'm missing?
     
  4. Gregoryl

    Gregoryl

    Unity Technologies

    Joined:
    Dec 22, 2016
    Posts:
    7,711
    This is not a Cinemachine problem. Cinemachine settings don't control this. You need to set up PixelPerfect properly in your scene. This includes a PixelPerfect behaviour on the main camera.