Search Unity

  1. Unity 6 Preview is now available. To find out what's new, have a look at our Unity 6 Preview blog post.
    Dismiss Notice
  2. Unity is excited to announce that we will be collaborating with TheXPlace for a summer game jam from June 13 - June 19. Learn more.
    Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice

Question WebGL build fails on empty scene

Discussion in 'Editor & General Support' started by jupiterbjy, May 22, 2020.

  1. jupiterbjy

    jupiterbjy

    Joined:
    May 3, 2020
    Posts:
    2
    Full log: pastebin link

    Log is from unity 2020.01 beta 4 but same log is generated from beta 8, 2018.4.23f and 2019.3.13f fresh install via administration right on unity hub, and empty new scene.

    WebGL builds always fail with emscripten_fastcomp_win on archive 'libcxx.a', but used to build successful with unity 5.

    Took weeks to search, even asking emscripten, still no luck. I am desperate.

    OS details in log, in case TL;DR: running on Win10 x64.
     
  2. elliotfriesen

    elliotfriesen

    Joined:
    Mar 17, 2020
    Posts:
    71
    Try going to your unity hub folder then go to playback engines and delete WebGL then redownload the WebGL module from the build settings of your game
     
  3. jupiterbjy

    jupiterbjy

    Joined:
    May 3, 2020
    Posts:
    2
    Already reinstalled unity itself way more than 10 times now. Just removed and reinstalled WebGL support as you've said, still get exact same error.

    What is wrong with libcxx.a? It can't be defective as all libcxx.a shipped by unity installations had exact same bytes.