Search Unity

  1. We are migrating the Unity Forums to Unity Discussions. On July 12, the Unity Forums will become read-only.

    Please, do not make any changes to your username or email addresses at id.unity.com during this transition time.

    It's still possible to reply to existing private message conversations during the migration, but any new replies you post will be missing after the main migration is complete. We'll do our best to migrate these messages in a follow-up step.

    On July 15, Unity Discussions will become read-only until July 18, when the new design and the migrated forum contents will go live.


    Read our full announcement for more information and let us know if you have any questions.

Bug Visual Studio Debugger disconnects on start play

Discussion in 'Editor & General Support' started by castor76, Aug 26, 2020.

  1. castor76

    castor76

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Posts:
    2,522
    As stated here :

    https://developercommunity.visualst...udio-2019-debugger-instantly-disconnects.html

    When you attach visual studio debugger to Unity and then start play, it immediately disconnects.

    I am using Unity 2020.2a21 but not sure if this has to do with the alpha version of just visual studio problem.

    Very annoying and hard to debug the beginning loading time of the game because of this.

    anyone with the same problem and any solution to this?
     
  2. PraetorBlue

    PraetorBlue

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Posts:
    7,960
    Have you tried it with 2020.1 (non-experimental version)? Does it still disconnect there?
     
  3. AVOlight

    AVOlight

    Joined:
    Apr 15, 2014
    Posts:
    427
    still happening to me in both 2020.3.18f1 and 2020.3.19f1