Search Unity

Visual 2017 15.9.12

Discussion in 'External Tools' started by Don-Gray, Jun 13, 2019.

  1. Don-Gray

    Don-Gray

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Posts:
    2,271
    VS used to open the script doubled clicked in Unity and at the line where the error occurs.
    In this version of VS, it seems to open to a blank area and I have to search for the script in Windows Explorer to open it, and it's not highlighting the error that is happening in the Unity console.
    Someone direct me to a setting that will restore the former behavior in VS?
    Thanks!
     
  2. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    2,500
    It's not a problem with Visual Studio, it's a problem with Unity 2019.2 beta and 2019.3 alpha.
     
  3. Don-Gray

    Don-Gray

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Posts:
    2,271
    oh, ok, thanks!
     
  4. mountblanc

    mountblanc

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Posts:
    72
    For me at least it worked by double clicking it a second time.
     
    Don-Gray likes this.
  5. Don-Gray

    Don-Gray

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Posts:
    2,271
    I'll give it a try, thanks.