Search Unity

  1. We are migrating the Unity Forums to Unity Discussions. On July 12, the Unity Forums will become read-only. On July 15, Unity Discussions will become read-only until July 18, when the new design and the migrated forum contents will go live. Read our full announcement for more information and let us know if you have any questions.

Video VideoPlayer 5.6 working only where Unity is installed

Discussion in 'Audio & Video' started by PanMacyk, Apr 24, 2017.

  1. PanMacyk

    PanMacyk

    Joined:
    Nov 19, 2013
    Posts:
    15
    Good Day,

    I have problem with VideoPlayer in unity 5.6. On my PC everything is working perfectly but on others PC movies are loading very long and when load - starts playing somwhere in the middle. Where can be the problem?

    Code (csharp):
    1.  
    2. public void PlayMovie(VideoClip vc){
    3.         movie                  = vc;
    4.         videoPlayer.source     = VideoSource.VideoClip;
    5.         videoPlayer.clip     = movie;
    6.  
    7.         videoPlayer.audioOutputMode = VideoAudioOutputMode.AudioSource;
    8.         videoPlayer.EnableAudioTrack (0, true);
    9.         videoPlayer.SetTargetAudioSource (0, audioSource);
    10.         videoPlayer.frame = 0;
    11.         videoPlayer.Play ();
    12.         audioSource.Play ();
    13.     }
    14.  
    15.     void Update(){
    16.         rw.texture = videoPlayer.texture;
    17.     }
    18.  
    EDIT:

    I found more data : Problem is only when we have more than 1 movie in application...
     
    Last edited: Apr 25, 2017