Search Unity

Video Player does not loop

Discussion in 'AR/VR (XR) Discussion' started by kenvink, Jan 10, 2018.

  1. kenvink

    kenvink

    Joined:
    Sep 13, 2017
    Posts:
    15
    Last edited: Jan 11, 2018
  2. arfish

    arfish

    Joined:
    Jan 28, 2017
    Posts:
    308
    Does your video play once, or not at all?
    I had to redefine some of my videos after update to 2017.3, but then url-mp4 plays and loop fine again (add player component, and enter url).
    This is on Android 8.0 though.
     
    Last edited: Jan 13, 2018
  3. kenvink

    kenvink

    Joined:
    Sep 13, 2017
    Posts:
    15
    It plays and stop at the end, but it does not loop as it is supposed to.
     
  4. arfish

    arfish

    Joined:
    Jan 28, 2017
    Posts:
    308
    Then I guess it´s something else, I have no problem looping when the the video play once.
    This is with some 10 seconds url-linked mp4, H.264.

    Have you tried different videos, or a shorter part of the one you have?
     
  5. Joseph_Schilter

    Joseph_Schilter

    Joined:
    May 28, 2019
    Posts:
    1
    Same problem here.I set video to loop, it plays, then it doesnt loop. It just stops. I dont know what the problem is!
     
  6. EmuBroileri

    EmuBroileri

    Joined:
    Jan 31, 2019
    Posts:
    2
    I have the same problem too. I was able to fix the problem by using a shorter video (about 7 seconds).
     
  7. Blarp

    Blarp

    Joined:
    May 13, 2014
    Posts:
    222
    I had some really weird video player crashes and tried 2020.2beta and my problem went away.

    This is just some random thing I'm tossing out here
     
unityunity