Search Unity

Unity not working properly

Discussion in 'Editor & General Support' started by Darkk112, May 6, 2019.

  1. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    I reinstal Unity and that hapen everytime i start new projekt or open form existing one . I reinstal the program but always the same. Waht to do ?
     

    Attached Files:

  2. dgoyette

    dgoyette

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Posts:
    1,926
    Maybe try to revert your layout?

    upload_2019-5-6_13-42-11.png
     
  3. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    Noting hapen , the unity just stay the same
    upload_2019-5-6_20-52-0.png
     
  4. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    Even the Unity check update is a white screen , even though I use the newest version.
     
  5. dgoyette

    dgoyette

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Posts:
    1,926
    Sorry, I've never had that happen before. Maybe try an older version (2018.3, for example) to see if it happens there too.
     
  6. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    2,426
    Try deleting "LastLayout" in "C:\Users\Username\AppData\Roaming\Unity\Editor-5.x\Preferences\Layouts".
     
  7. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    Thank for the help , The problem is from the gpu .I have two gpus and the Unity on no rеаson does not want to work with what I am set as default onе which is 10times better.
     
  8. dgoyette

    dgoyette

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Posts:
    1,926
    Interesting. Have you made sure your GPU drivers are up to date? Maybe post the GPU you have and people might have ideas.
     
  9. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    2,426
    Does it work with the other gpu?
     
  10. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    My GPU drivers are up to date , I founnd that more people have the same problem and there is no solution for that problem .The problem is in laptops with two GPUs .In my case i have integrated video IntelHD 530 and external geforse gtx980
     
  11. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    2,426
    I also have one integrated graphics and one gpu and my laptop runs Unity without any problem. I set the NVidia control panel set so that Unity uses the gpu and so it does.