Search Unity

  1. We are looking for feedback on the experimental Unity Safe Mode which is aiming to help you resolve compilation errors faster during project startup.
    Dismiss Notice
  2. Good news ✨ We have more Unite Now videos available for you to watch on-demand! Come check them out and ask our experts any questions!
    Dismiss Notice

Unity not working properly

Discussion in 'Editor & General Support' started by Darkk112, May 6, 2019.

  1. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    I reinstal Unity and that hapen everytime i start new projekt or open form existing one . I reinstal the program but always the same. Waht to do ?
     

    Attached Files:

  2. dgoyette

    dgoyette

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Posts:
    3,048
    Maybe try to revert your layout?

    upload_2019-5-6_13-42-11.png
     
  3. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    Noting hapen , the unity just stay the same
    upload_2019-5-6_20-52-0.png
     
  4. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    Even the Unity check update is a white screen , even though I use the newest version.
     
  5. dgoyette

    dgoyette

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Posts:
    3,048
    Sorry, I've never had that happen before. Maybe try an older version (2018.3, for example) to see if it happens there too.
     
  6. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    3,598
    Try deleting "LastLayout" in "C:\Users\Username\AppData\Roaming\Unity\Editor-5.x\Preferences\Layouts".
     
  7. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    Thank for the help , The problem is from the gpu .I have two gpus and the Unity on no rеаson does not want to work with what I am set as default onе which is 10times better.
     
  8. dgoyette

    dgoyette

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Posts:
    3,048
    Interesting. Have you made sure your GPU drivers are up to date? Maybe post the GPU you have and people might have ideas.
     
  9. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    3,598
    Does it work with the other gpu?
     
  10. Darkk112

    Darkk112

    Joined:
    May 2, 2019
    Posts:
    5
    My GPU drivers are up to date , I founnd that more people have the same problem and there is no solution for that problem .The problem is in laptops with two GPUs .In my case i have integrated video IntelHD 530 and external geforse gtx980
     
  11. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    3,598
    I also have one integrated graphics and one gpu and my laptop runs Unity without any problem. I set the NVidia control panel set so that Unity uses the gpu and so it does.
     
unityunity