Search Unity

Unity Hub Sign In Window - Blank.

Discussion in 'Unity Hub' started by Amon, Jan 24, 2018.

  1. CrowaL

    CrowaL

    Joined:
    Jan 25, 2016
    Posts:
    460
    screenshot.75.jpg

    I just updated to Unity 2019.2.11f1 and trying to retrieve the assets I bought on the asset store.

    But....

    I can't log into Unity through Unity Hub. I just get a blank white pop up. I'm on version 2.1.3

    What's worse is I can't start Unity because my license can't be activated.

    Is it normal to have 5 instances of Unity Hub.exe?
    screenshot.76.jpg

    @Charles_Beauchemin @AbrahamDUnity @mathieub I think the issue is narrowed down to GOOGLE.. I can't go through google to log in. Please check out the video. It still does not explain the 5 instances of Unity Hub however.
     
    Last edited: Nov 1, 2019
  2. cyberkap

    cyberkap

    Joined:
    Oct 3, 2016
    Posts:
    1
    Can confirm Login with Google is not working today.

    Edit: Not working with Unity program anyways; login with google is working on Unity site.
     
  3. AbrahamDUnity

    AbrahamDUnity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jun 28, 2017
    Posts:
    431
    Hi @indieDoroid,

    We're aware of the issue and are investigating right away. Although we currently don't know what is causing this issue, it is not reproducible on our latest build which means it will probably be fixed in our next release. We will look into it regardless though. Thanks for reporting it!

    Cheers,
     
    CrowaL likes this.
  4. yuriythebest

    yuriythebest

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Posts:
    1,064
    Hey guys, using Unity 2019.2.17f1 (64-bit) , Win10 and the latest unityHub - I tried the following

    1. Exit Hub and kill all processes
    2. Delete Unity Hub folders in AppData/Roaming
    3. still the WHITE SCREEN!

    EDIT: Found a solution. Uninstall UnityHub and DON"T REINSTALL. after that, if you try to launch unity it will allow you to browse for your project ( it will also nag you to download unityHub but DON'T)
     
  5. EnlightenedOne

    EnlightenedOne

    Joined:
    Jun 17, 2015
    Posts:
    14
    I have lived with the Unity Hub uninstalled since they modified whatever controls the interface for Unity Hub some years back. Today I decided to buy some software and realised I may not be able to integrate it with Unity without getting Unity Hub back online.

    So I went through everybodies previous advice:
    I granted all users full access to:
    C:\ProgramData\Unity
    I deleted:
    C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\UnityHub + Unity Hub​
    I checked my graphics drivers were up to date, and verified that with Unity Hub uninstalled I could access Unity.
    I checked I could login via Firefox on the online portal:
    I checked my registry included my windows installation key under
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductId​

    I still had a white screen so I fully disabled my anti-virus and firewall and the UI loaded! After some trial end error I traced the blocker back to Comodo Firewall's HIPS shield in safe mode preventing Unity Hub from doing something that made it whitescreen, whitelisting "C:\Program Files\Unity Hub\Unity Hub.exe" in HIPS did the trick, I hope this helps someone else.

    In a nutshell the white screen on all windows from Unity Hub is a generic error that UnityHub could not access everything it wanted to start, not even the app data log reports an exception when clearly the application has failed (not tested default behaviour when offline but im hoping it doesn't just hang with a white screen). I get an exception in the json log only if I try to open the report a bug UX which never loaded before the fix.
     

    Attached Files:

  6. safaGH

    safaGH

    Unity Technologies

    Joined:
    Mar 12, 2019
    Posts:
    224
    Hello ! All the sign in issues should be fixed with HUB 2.3.0 but if you are still experiencing problems, it may be some network issues (cannot access the authentication end point because of a proxy or some firewall rules). Make sure to check this doc to whitelist unity end points. Also if you are opening the HUB in administrator mode, it may cause problems to sign in. Keep us updated if these hints didn't unblock you guys !
     
  7. Riodancesnd

    Riodancesnd

    Joined:
    Mar 15, 2020
    Posts:
    1
    Hello,I cannot sign in at Unity Hub 2.3.0.
    It's WHITE BLANK.
    I tried Uninstalling and Reinstalling but it doesn't work.
    Please help me.
     

    Attached Files:

  8. safaGH

    safaGH

    Unity Technologies

    Joined:
    Mar 12, 2019
    Posts:
    224
    Hello ! Please report a bug through the hub bug reporter so we can look at your logs and investigate :)
     
  9. Aylith

    Aylith

    Joined:
    Feb 5, 2020
    Posts:
    3
    I know this thread is old, but I've been having this problem for about a week now and can't find a solution anywhere. Tried everything in this thread, too.
     
  10. Protozoaire

    Protozoaire

    Joined:
    Apr 14, 2015
    Posts:
    50
    As a workaround, you can try to launch Unity.exe directly (in admin mode if needed).
     
  11. Pravin732

    Pravin732

    Joined:
    Apr 12, 2020
    Posts:
    3
  12. CTpsycho

    CTpsycho

    Joined:
    Oct 6, 2020
    Posts:
    2
    how do I do that
     
  13. Fabzil_2

    Fabzil_2

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Posts:
    10
    I had the same problem, what helped me is someone here says its linked to a webpage.
    Being in China I use a VPN like 99% of people so I had to disable it. All of a sudden the page loaded.
     
    charlesb_rm likes this.
  14. Evil_Unkle

    Evil_Unkle

    Joined:
    Jan 14, 2020
    Posts:
    1
    Just kill all Unity process and restart Hub)))
     
  15. arslanmirza123456

    arslanmirza123456

    Joined:
    Jan 20, 2021
    Posts:
    1
    Problem solved, click on manual activation then click then click on link given below. then go to browser and sign in from that and do whatever you want.
     
  16. ConnorWDuke

    ConnorWDuke

    Joined:
    Jan 21, 2021
    Posts:
    1
    THANK YOU! I was having this issue for a long time and couldn't get anything to work, but this did the trick!
     
  17. piotr_skalski

    piotr_skalski

    Joined:
    May 30, 2014
    Posts:
    4
    Still don't work on Windows 10 Pro Insider Preview.

    Logs:
    {"moduleName":"App","level":"info","message":"[ 'Checking arguments for Windows custom URI scheme' ]","timestamp":"2021-03-24T20:53:11.395Z"}
    {"moduleName":"App","level":"info","message":"[ 'No custom URI argument found' ]","timestamp":"2021-03-24T20:53:11.397Z"}
    {"moduleName":"SystemInfo","level":"info","message":"[ 'Hub version: 2.4.3' ]","timestamp":"2021-03-24T20:53:11.409Z"}
    {"moduleName":"SystemInfo","level":"info","message":"[ 'Hub path: C:\\\\Program Files\\\\Unity Hub\\\\Unity Hub.exe' ]","timestamp":"2021-03-24T20:53:11.409Z"}
    {"level":"error","message":"Unhandled promise rejection, reason: Cannot read property 'model' of undefined\n\tstack TypeError: Cannot read property 'model' of undefined\n at SystemInfo.bugReporterSystemInfo (C:\\Program Files\\Unity Hub\\resources\\app.asar\\build\\services\\localSystemInfo\\systemInfo.js:77:35)\n at SystemInfo.logInfo (C:\\Program Files\\Unity Hub\\resources\\app.asar\\build\\services\\localSystemInfo\\systemInfo.js:15:14)\n at App.<anonymous> (C:\\Program Files\\Unity Hub\\resources\\app.asar\\build\\app.js:138:24)\n at Generator.next (<anonymous>)\n at C:\\Program Files\\Unity Hub\\resources\\app.asar\\build\\app.js:7:71\n at new Promise (<anonymous>)\n at __awaiter (C:\\Program Files\\Unity Hub\\resources\\app.asar\\build\\app.js:3:12)\n at App.initSequence (C:\\Program Files\\Unity Hub\\resources\\app.asar\\build\\app.js:135:16)\n at App.emit (events.js:199:15)\n at App.EventEmitter.emit (domain.js:469:20)","timestamp":"2021-03-24T20:53:11.410Z"}
     
  18. mahdad_baghani

    mahdad_baghani

    Joined:
    Jun 2, 2017
    Posts:
    19
    May God, archangels, and all things that are holy bless you...
     
  19. ranauoki

    ranauoki

    Joined:
    May 13, 2021
    Posts:
    1





    Hello. i am having similar problem. i activated my license while using personal. and once i want to downoad assests it requires logging in, and the window"unity hub sign in" shows nothing, then disappears. then i tried not using the VPN and the window shows me logging in by email or telepohne but this time once i log in it requires the career and industry. it shows it as a business account ???? i don't understand??
     
  20. mmmmfhf745

    mmmmfhf745

    Joined:
    May 27, 2021
    Posts:
    1
    And what to do if the dialog box in Unity Hub looks like this and there is simply no column for data entry. Looks like this stub. Reinstallation. Disabling the firewall from Windows did not help. This is a screenshot of the dialog box itself with the input as it is.
     
  21. frost4mage

    frost4mage

    Joined:
    May 4, 2019
    Posts:
    2
    I had the same problem, I used American IP, and the problem solved.
     
  22. BenjiM_Unity

    BenjiM_Unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 8, 2017
    Posts:
    99
    There may be a 2nd instance of Hub running at the same time. Kindly let us know if you can log out/restart and try again with this system. Thank you!
     
  23. I_Love_Misato

    I_Love_Misato

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Posts:
    45
    I cannot sign-in. If I kill the unity hub process and restart it, the window does not show up at all, I have to run it again. And then, when I sign in, I see only a blank window. And I can't use any assets I have purchased before!!
     
  24. I_Love_Misato

    I_Love_Misato

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Posts:
    45
  25. dsills-skillz

    dsills-skillz

    Joined:
    Nov 9, 2021
    Posts:
    1
    I'm on Linux and I kept getting the blank screen on clicking Sign In until I fixed up the INSTALL.sh file. First I noticed they reference a ~/Applications folder so I added that to my home folder. Then I updated the INSTALL.sh file to:

    Code (Boo):
    1.  
    2. #!/usr/bin/env bash
    3.  
    4. set -e
    5.  
    6. SCRIPT_DIR="$( cd -- "$(dirname "$0")" >/dev/null 2>&1 ; pwd -P )"
    7. UNITY_HUB_APP_IMAGE="$SCRIPT_DIR/UnityHub.AppImage"
    8.  
    9. echo "Integrating Unity Hub into system"
    10.  
    11. echo "Updating AppImage permissions"
    12. chmod u+x $UNITY_HUB_APP_IMAGE
    13.  
    14. echo "Moving AppImage to the Applications folder"
    15. mkdir -p "$HOME/Applications"
    16. mv $UNITY_HUB_APP_IMAGE "$HOME/Applications"
    17.  
    18. echo "Adding the necessary .desktop file"
    19. sed -i "s|\$HOME|$HOME|g" "$SCRIPT_DIR/appimagekit-unityhub.desktop"
    20. mv "$SCRIPT_DIR/appimagekit-unityhub.desktop" "$HOME/.local/share/applications/appimagekit-unityhub.desktop"
    21.  
    22. echo "Adding the unity hub icon"
    23. mkdir -p "$HOME/.icons" && mv "$SCRIPT_DIR/unityHub.png" "$HOME/.icons/unityHub.png"
    24.  
    25. echo "Registering the required unityhub URL scheme with XDG"
    26. xdg-mime default appimagekit-unityhub.desktop x-scheme-handler/unityhub
    27.  
    28. echo "Installation complete."
    29.  
    Although I'm fairly certain that the main missing ingredient was just this: ```xdg-mime default appimagekit-unityhub.desktop x-scheme-handler/unityhub```
     
unityunity