Search Unity

Unity Hub Language not changing

Discussion in 'Unity Hub' started by haolun_exe, May 16, 2019.

  1. haolun_exe

    haolun_exe

    Joined:
    May 11, 2019
    Posts:
    1
    My unity hub before was in English, but when I installed 2.0.0, it made the hub all in Chinese. My computer is a single-language device so I can't change my computer language. How do you change the Unity Hub Language?
     
  2. joeksy

    joeksy

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 12, 2017
    Posts:
    139
    Hi @haolun_exe ,
    The Hub v2.0.0 supports localization based on OS language.
    I will raise your case to the team and have this evaluated.
    Sorry for the inconvenience.
     
  3. HanbieRyu

    HanbieRyu

    Joined:
    Sep 2, 2018
    Posts:
    4
    Please! I'd like to use English rather than Korean. Add an option to change languages. Thank you!
     
  4. PhhP

    PhhP

    Joined:
    Jan 4, 2018
    Posts:
    1
    Please do not remove user choice by some arbitrary mechanism.
     
  5. safaGH

    safaGH

    Unity Technologies

    Joined:
    Mar 12, 2019
    Posts:
    124
    Hello !
    We are intending to add a preferences section to the hub where the user can set the preferred language.
     
  6. MomentSQ

    MomentSQ

    Joined:
    Jul 11, 2019
    Posts:
    1
    when is it possible to change language setting in unity editor and unity hub?
     
  7. safaGH

    safaGH

    Unity Technologies

    Joined:
    Mar 12, 2019
    Posts:
    124
    The language preference switch will be shipped with the version 2.1.1 of the hub.