Search Unity

Bug Unity Hub Keeps loading

Discussion in 'Unity Hub' started by C3l_l, Feb 20, 2024.

  1. C3l_l

    C3l_l

    Joined:
    Jan 29, 2024
    Posts:
    4
    Hi, I am new to unity and I was using Unity yesterday and everything works fine. Today when I click into Unity Hub, it keeps loading. Not sure what went wrong, pls kindly advise. Thank you.
     
  2. bugfinders

    bugfinders

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Posts:
    1,733
    read the errors in the logs file.. see if you can fix them
     
    C3l_l likes this.
  3. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,411
    usually it works, if you completely close it (close from taskbar icon also or kill process)
     
  4. C3l_l

    C3l_l

    Joined:
    Jan 29, 2024
    Posts:
    4
    Thanks. To kill process means to end task from task manager? And then try open again? I tried so but still loading...
     
  5. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,411
    yeah from task manager, or right click on the icon task bar to quit.

    but if still stuck, check log files
    %UserProfile%\AppData\Roaming\UnityHub\logs\
    https://docs.unity3d.com/Manual/LogFiles.html

    for testing, can also try running hub as Admin, to see if any difference. ("run as adminstrator")
     
  6. C3l_l

    C3l_l

    Joined:
    Jan 29, 2024
    Posts:
    4
    OK I will try. But sorry I'm really new to all these and can I check how do I access the log files? Like what do I click or type into? Type into the command prompt ? Thank you.
     
  7. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,411
    you can paste that bold line into Explorer folder field, or in Start menu also.
    then it should open that folder, and can see log file: info-log.json
    try to check if there are some error messages.