Search Unity

  1. All Pro and Enterprise subscribers: find helpful & inspiring creative, tech, and business know-how in the new Unity Success Hub. Sign in to stay up to date.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice

Resolved Unity 2021 Installing Bolt consistently returns Errors

Discussion in 'Visual Scripting' started by ShockCommand, Apr 21, 2021.

  1. ShockCommand

    ShockCommand

    Joined:
    Mar 25, 2020
    Posts:
    2
    I've been using Unity 2019 for the past year and had no issues regarding the installation or use of Bolt. Now that I'm trying to use Unity 2021.1.3, even on completely new projects, I get these errors.

    Process I took was as simple as:
    1 - Create and Open New Project
    2 - Import Bolt
    3 - Error Shows up (before even installing under "Tools")

    Am I somehow doing something wrong?? or is this just a mess up on Unity's behalf?

    Unity 2021.3 Bolt Errors.PNG


    I've tried deleting the Library folder and reopening the project.
    Same with Lidiq, and the Bolt folders, then re-importing Bolt to no avail.
     
    Last edited: Apr 21, 2021
  2. PanthenEye

    PanthenEye

    Joined:
    Oct 14, 2013
    Posts:
    163
    Unity 2021 comes with Bolt, now called Unity Visual Scripting pre-installed so you don't have to do that manually. You can open the graph editor by going to Window/Unity Visual Scripting.
     
    ShockCommand likes this.
  3. ShockCommand

    ShockCommand

    Joined:
    Mar 25, 2020
    Posts:
    2
    Well isn't that convenient. Cheers mate
     
unityunity