Search Unity

UCB Team - Build failures with no indicated errors in log

Discussion in 'Unity Cloud Build' started by unitychrism, Oct 20, 2016.

  1. congressman

    congressman

    Joined:
    Mar 7, 2016
    Posts:
    16
    Unity 2018.3.0f2, using LWRP. Local builds succeed, cloud builds fail with:

    5804: Build step 'Execute shell' marked build as failure
    5805: postbuildstatus finished successfully.
    5806: postbuildsteps finished successfully
    5807: Finished: FAILURE

    Many shader warnings, no errors.

    Building for Win 674, Max OS, Android.
     
  2. bagelbaker

    bagelbaker

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Posts:
    31
    Our builds suddenly started to fail with no indicated errors in log. All warnings/errors in the log were also present in the last successful build.

    However, after using "clean build", i see this error:
    ERROR: GetManagerFromContext: pointer to object of manager 'LightmapSettings' is NULL (table index 22)

    Could this lead to a build failure? What is the resolution?

    Local builds work fine.
    Cache is turned off.

    Thanks
     
  3. jonathan_timmerlid

    jonathan_timmerlid

    Joined:
    Feb 15, 2018
    Posts:
    4
    We can't build anything through the cloud service since one week back now.

    The cloud service is always complaining about not finding "Assets directory" but the git checkout is downloading it. The same commit could be built without problems before and nothing changed on our side.

     
  4. innovationrocks

    innovationrocks

    Joined:
    Jan 23, 2015
    Posts:
    8
    We are getting errors on Android builds recently, both when building clean or not. Using Unity 2019.1.14f1

    Last issue with clean build has toss this log:

     
    Last edited: Nov 22, 2019
  5. harvardpeter02

    harvardpeter02

    Joined:
    Dec 20, 2019
    Posts:
    1
    If yet the problem is not fixed, Kindly visit this site to get the proper details so that you can get the correct steps to follow, by which you can fix the issue. And then after you get the same error kindly mail me with those screenshots.