Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.
  2. We are updating our Terms of Service for all Unity subscription plans, effective October 13, 2022, to create a more streamlined, user-friendly set of terms. Please review them here: unity.com/legal/terms-of-service.
    Dismiss Notice
  3. Have a look at our Games Focus blog post series which will show what Unity is doing for all game developers – now, next year, and in the future.
    Dismiss Notice

Terrain Texture

Discussion in 'Editor & General Support' started by iSwat22, Dec 19, 2012.

  1. iSwat22

    iSwat22

    Joined:
    Aug 14, 2011
    Posts:
    50
    When i add the texture to my terrain this what happen to my terrain $Screen Shot 2012-12-18 at 9.14.50 PM.png $Screen Shot 2012-12-18 at 9.14.35 PM.png can anyone tell what happen with this

    Thank You
     
  2. sirtailios

    sirtailios

    Joined:
    Apr 14, 2013
    Posts:
    1
    did you ever find the solution??? im having the exact same problem :(
     
  3. Kolb7

    Kolb7

    Joined:
    Oct 1, 2013
    Posts:
    3
    I am having the same problem with my terrain as well, seems to be an issue with the Project. If I create a new project with a terrain, no problem, but my original problem experiences the same issue as iSwat22 is having. Any insight on what is causing this to happen?
     
  4. zlc_1987

    zlc_1987

    Joined:
    Feb 5, 2015
    Posts:
    1
    did u find the solution? im having the same problem:(
     
  5. ambriashir

    ambriashir

    Joined:
    Dec 23, 2014
    Posts:
    2
    i'm having the same issue after i changed my build target to android :(
     
  6. nshack31

    nshack31

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Posts:
    96
    same issue, anybody sorted this?
     
  7. pixxelbob

    pixxelbob

    Joined:
    Aug 26, 2014
    Posts:
    111
    Another vote for this, Just updated my project to 5.1.2f1 and the terrain won't draw.
    If I zoom out, it renders

     
  8. hippocoder

    hippocoder

    Digital Ape Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Posts:
    29,722
    Select terrain, hover mouse over scene view, press F.
     
  9. pixxelbob

    pixxelbob

    Joined:
    Aug 26, 2014
    Posts:
    111
    Hey Hoppocoder, That doesn't change anything unfortunately.
    FYI this is only on and android project in the editor. A build and deploy to a device everything is fine.
    Also switching to another build platform brings the terrain texture back, switching back to android and it's gone again.
     
    Last edited: Jul 22, 2015
unityunity