Search Unity

Tegra K1 memory allignment bug (700531)

Discussion in 'Android' started by Noktai, Jul 6, 2015.

  1. Noktai

    Noktai

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    40
    Hello,
    I'm currently porting a game to an android device which uses the Tegra K1. However, the game crashes on this device. After some troubleshooting it appeared to be a memory allignment issue.

    There was supposed to be a fix in unity 5.0.3p1;
    http://unity3d.com/unity/qa/patch-releases/5.0.3p1

    However, the problem still persists (I'm using unity version 5.1.1f1 )
    The issue tracker notes "Status: Fixed in future release".
    http://issuetracker.unity3d.com/iss...sh-when-using-more-than-one-sprite-on-unity-5

    The game we are porting is on a deadline, so it's pretty important for us to know when we can expect the issue to be resolved.
    Any estimate on this? (Note: we have a pro license so we also have access to the beta )
     
  2. MrEsquire

    MrEsquire

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Posts:
    2,712
    Nice bug find, hope it gets fixed, maybe try 5.2 beta if your willing..
     
  3. Noktai

    Noktai

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    40
    I've tried 5.2 and the problem persists. It works fine on 4.6 though, but rolling back to an old version is far from optimal.

    Would be nice to official word on the status on this problem.
     
  4. MrEsquire

    MrEsquire

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Posts:
    2,712
    Chase up the bug with unity QA??
     
  5. Noktai

    Noktai

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    40
    The bug is already present in the issue-tracker, I just need to know if it will be fixed soon, or if I will need to downgrade my project to unity 4.6 :(