Search Unity

Strange result from enlighten bake while in iOS platform

Discussion in 'Unity 5 Pre-order Beta' started by fluxist8070, Feb 8, 2015.

  1. fluxist8070

    fluxist8070

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Posts:
    46
    Hey,

    anyone have this problem? All I did was turn off real time GI. All of the other settings were left at default.
    I've had this result happen on a larger project too.
     

    Attached Files:

  2. KEngelstoft

    KEngelstoft

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Posts:
    1,321
    Are you using an Intel integrated GPU? Does switching to discrete graphics help?
     
  3. fluxist8070

    fluxist8070

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Posts:
    46
    Yes. Intel HD Graphics 4000. Mid 2012 Macbook 13". Unfortunately, I am not able to switch. Graphics card uses 1024 max VM.
     
  4. KEngelstoft

    KEngelstoft

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Posts:
    1,321
    Hi! We have a known issue with lightmaps displayed on Intel integrated GPU on Mac. We are working on a fix.
     
  5. fluxist8070

    fluxist8070

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Posts:
    46
    Gotcha. I'm in the process of baking a level from a bug(Case 670635) that I submitted on a 12 core mac pro with 32 gig of RAM. The process is going on 48 hours. I'm only baking a sphere with emissive turned on and the ambience on RC1. Render settings are the same. BTW, thanks for the super fast responses! I'm sure you guys are really busy and I just wanted you to know that I appreciate the help and the info!
     
  6. KEngelstoft

    KEngelstoft

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Posts:
    1,321
    This is fixed in RC3 :)
     
  7. KEngelstoft

    KEngelstoft

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Posts:
    1,321
    I think we have a fix for this too in RC3.
     
  8. fluxist8070

    fluxist8070

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Posts:
    46
    Just tried to bake the StartGame Level from the build that I submitted previously on case number Case 670635 in RC3 and it failed with an unknown error.
     
  9. fluxist8070

    fluxist8070

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Posts:
    46
    Looks like I"m off and running here. I just tried to bake on a Mac Pro and it succeeded. Seems once I turned up my GI cache. Things took off! Just wanted to follow up here.
     
unityunity