Search Unity

  1. The Unity Pro & Visual Studio Professional Bundle gives you the tools you need to develop faster & collaborate more efficiently. Learn more.
    Dismiss Notice
  2. Want more efficiency in your development work? Sign up to receive weekly tech and creative know-how from Unity experts.
    Dismiss Notice
  3. Participate with students all over the world and build projects to teach people. Join now!
    Dismiss Notice
  4. Build games and experiences that can load instantly and without install. Explore the Project Tiny Preview today!
    Dismiss Notice
  5. Improve your Unity skills with a certified instructor in a private, interactive classroom. Watch the overview now.
    Dismiss Notice
  6. Want to see the most recent patch releases? Take a peek at the patch release page.
    Dismiss Notice

Sprite Manager 2 Tutorials

Discussion in 'Community Learning & Teaching' started by rocket5tim, Jun 23, 2011.

  1. rocket5tim

    rocket5tim

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    227
  2. hooligan

    hooligan

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Posts:
    40
    Great work. They were very helpful.
     
  3. renman3000

    renman3000

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Posts:
    6,419
    HI Meanstreak,
    I am following along with your tutorial #2, after I build my atlas I want to create an animation. So, you suggest I drag my sprites from my sprites folder one by one. I was surprised by this as I thought, as a way to save memory the animation would be referencing a single atlas. And also to back up my previous assumption, I had to just build an atlas for that object. Why is my thinking incorrect?
     
  4. rocket5tim

    rocket5tim

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    227
    Hi, I'm not exactly sure what you're referring to. Could you specify which part of the series your asking about and maybe quote the specific text that has you confused?
     
  5. renman3000

    renman3000

    Joined:
    Nov 7, 2011
    Posts:
    6,419
    I think i have that sorted. Ine tjing that has come up today is that i can not see the "frames" option in the inspector when using packed or plain sprite. Any ideas?
     
  6. rocket5tim

    rocket5tim

    Joined:
    May 19, 2009
    Posts:
    227
    Sorry, not sure where you're stuck. It would be easier for me if you could post in the comments of the tutorial your having trouble with on my website so that I can figure out which part of the tutorial you're having trouble with. Or at least tell me which tutorial you're currently stuck on.