Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.
  2. Have a look at our Games Focus blog post series which will show what Unity is doing for all game developers – now, next year, and in the future.
    Dismiss Notice

Remote Config Not Working???

Discussion in 'Unity Remote Config' started by PisaCa, Dec 18, 2020.

  1. PisaCa

    PisaCa

    Joined:
    Jun 19, 2019
    Posts:
    7
    I have followed the latest code but is it still not working? below is my code and setup image. please help!
     

    Attached Files:

  2. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
    Please describe "not working". Show the output of your Debug.Log statements. Also, using Debug.Log, output your expected variable values
     
  3. PisaCa

    PisaCa

    Joined:
    Jun 19, 2019
    Posts:
    7
    I have tried but can't get the value.
     
  4. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
  5. PisaCa

    PisaCa

    Joined:
    Jun 19, 2019
    Posts:
    7
    I try debugging but nothing worth showing up. And I check if there is a key, I get a response. Config response is fail
     
  6. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
    Please share the results of your Debug.Log output. We would not be able to assist otherwise, thanks for understanding. Show your updated code with additional Debug.Log statements, then share the results of the output that shows in the Console window.
     
  7. PisaCa

    PisaCa

    Joined:
    Jun 19, 2019
    Posts:
    7
    Here is the debugging image and the updated remote code. Can't get data.
     

    Attached Files:

  8. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
    Thank you for the additional information, I will test the same configuration here and will follow up.
     
  9. PisaCa

    PisaCa

    Joined:
    Jun 19, 2019
    Posts:
    7
    Expect results from you soon. thank you so much!
     
  10. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
    I used your same code in my project here and it worked first time for me. I'm using Remote Config 2.0. I changed the environmentID to my own, but otherwise the code is the same. Can you provide your project in a Zip file? Make a backup first, and then remove the /Library folder to keep it small, and zip it up and send me a direct message.
     
  11. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
  12. PisaCa

    PisaCa

    Joined:
    Jun 19, 2019
    Posts:
    7
    I have sent the project and .chls file to you. I am from Vietnam. Waiting for your early response. Thank you very much.
     
  13. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    14,446
    Please try with VPN. The Charles capture was still encrypted, please follow the directions carefully and ensure to add the Charles root certificate and reboot.