Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.
  2. We have updated the language to the Editor Terms based on feedback from our employees and community. Learn more.
    Dismiss Notice

ProBuilder missing Cut Tool

Discussion in 'Editor & General Support' started by FortisVenaliter, Aug 15, 2021.

  1. FortisVenaliter

    FortisVenaliter

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Posts:
    48
    Hi all,

    I simply cannot get ProBuilder (v4.5.2) to show the Cut Tool as an option in the ProBuilder window.

    Anyone else seen this? Know a workaround?

    If I can't cut and I can't use booleans, I'm in trouble.
     
  2. FortisVenaliter

    FortisVenaliter

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Posts:
    48
    Apparently the answer was to get a different version of ProBuilder. Upgraded to v5.0.3 and the tool is back.
     
  3. GhoulsRBLX

    GhoulsRBLX

    Joined:
    Feb 1, 2023
    Posts:
    1
    how do i upgrade??
     
  4. yvettemuki01

    yvettemuki01

    Joined:
    Sep 13, 2021
    Posts:
    3
    I am in 5.5.6 version probuilder, but I could not find the cut tool.
     
  5. ExtroZ_

    ExtroZ_

    Joined:
    Oct 17, 2021
    Posts:
    1
    Do i have to restart my scene if i change to another version?