Search Unity

Probuilder Extrude Bug

Discussion in 'World Building' started by OhJayJay, Mar 10, 2019.

  1. OhJayJay

    OhJayJay

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Posts:
    2
    Hello,
    i wanna report a Bug in Probuilder. The first one is the test Mesh, the other one is the full Map, where its get some issues. Maybe someone know how to fix ?



    Thats the test Mesh. I cut some loops in it.
    https://imgur.com/XCPpHHE



    Select some faces and extrude them.


    https://imgur.com/5A3JtGL
    https://imgur.com/0c2I4ZK
    A couple times…
    https://imgur.com/5t592rO


    Mesh is done. Inside of the Mesh.
    https://imgur.com/yLEfe5s
    https://imgur.com/7nYBDLt


    Ok, that was easy and we had no Problems. Let's have a look to the Mesh, where its get some issues.

    Look before extruding.
    https://imgur.com/xJOOzOc
    https://imgur.com/f7qwSeK



    Look after extruding.
    https://imgur.com/mRcrCvr
    https://imgur.com/RaYppdB
    https://imgur.com/FRQFH8V
     
    Last edited: Mar 10, 2019
  2. gabrielw_unity

    gabrielw_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Posts:
    650
    Hi! Your images are not showing up here - could you double check? Thanks!
     
  3. gabrielw_unity

    gabrielw_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Posts:
    650
    Looked at the imgur images, hopefully the missing ones were't too important - it's hard to say what the issue is, unless you can isolate exactly what step caused the mesh to go bad. Are you able to undo back to where the mesh was correct?
     
  4. OhJayJay

    OhJayJay

    Joined:
    Nov 16, 2018
    Posts:
    2
    Hello Gabriel,

    i can uploade and send you the files private if you want. Yes, i already know which area is affected, but had no chance to fix it and yes, i safed the Project before, so you can test it by yourself.
     
    Last edited: Mar 19, 2019