Search Unity

Package manager do not show install/update button

Discussion in 'Package Manager' started by Micz84, Mar 25, 2019.

  1. Micz84

    Micz84

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Posts:
    232
    I do not see the install/update button in the package manager. I have a clean project
    upload_2019-3-25_18-7-44.png
    Error log
    Code (csharp):
    1.  
    2. FormatException: Input string was not in a correct format.
    3. System.Number.ParseDouble (System.String value, System.Globalization.NumberStyles options, System.Globalization.NumberFormatInfo numfmt) (at <5edea3a8afdd4ea08b0edab4571cb211>:0)
    4. System.Double.Parse (System.String s, System.Globalization.NumberStyles style, System.Globalization.NumberFormatInfo info) (at <5edea3a8afdd4ea08b0edab4571cb211>:0)
    5. System.Double.Parse (System.String s, System.IFormatProvider provider) (at <5edea3a8afdd4ea08b0edab4571cb211>:0)
    6. System.Convert.ToDouble (System.String value) (at <5edea3a8afdd4ea08b0edab4571cb211>:0)
    7. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageInfo.GetPackageUrlRedirect (System.String packageName, System.String shortVersionId) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/Services/Packages/PackageInfo.cs:76)
    8. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageInfo.get_RedirectsToManual () (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/Services/Packages/PackageInfo.cs:103)
    9. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageInfo.get_HasChangelog () (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/Services/Packages/PackageInfo.cs:109)
    10. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageDetails.SetDisplayPackage (UnityEditor.PackageManager.UI.PackageInfo packageInfo, UnityEditor.PackageManager.Error packageError) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageDetails.cs:192)
    11. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageDetails.ShowDisplayPackage (UnityEditor.PackageManager.UI.PackageInfo displayPackage) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageDetails.cs:281)
    12. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageDetails.SetPackage (UnityEditor.PackageManager.UI.Package package, UnityEditor.PackageManager.UI.PackageInfo displayPackage) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageDetails.cs:267)
    13. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageDetails.OnSelectionChanged (System.Collections.Generic.IEnumerable`1[T] selected) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageDetails.cs:111)
    14. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageDetails.SetSelection (UnityEditor.PackageManager.UI.Selection selection) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageDetails.cs:104)
    15. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageManagerWindow.SetupSelection () (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageManagerWindow.cs:142)
    16. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageManagerWindow.<OnEnable>b__11_0 (UnityEditor.PackageManager.UI.PackageFilter filter) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageManagerWindow.cs:60)
    17. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageCollection.set_Filter (UnityEditor.PackageManager.UI.PackageFilter value) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/Services/Packages/PackageCollection.cs:88)
    18. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageCollection.SetFilter (UnityEditor.PackageManager.UI.PackageFilter value, System.Boolean refresh) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/Services/Packages/PackageCollection.cs:148)
    19. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageManagerWindow.OnFilterChange (UnityEditor.PackageManager.UI.PackageFilter filter) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageManagerWindow.cs:164)
    20. UnityEditor.PackageManager.UI.PackageManagerToolbar.SetFilter (System.Object obj) (at C:/Program Files/Unity/Hub/Editor/2019.1.0b8/Editor/Data/Resources/PackageManager/BuiltInPackages/com.unity.package-manager-ui/Editor/Sources/UI/PackageManagerToolbar.cs:79)
    21. UnityEditor.GenericMenu.CatchMenu (System.Object userData, System.String[] options, System.Int32 selected) (at C:/buildslave/unity/build/Editor/Mono/GUI/GenericMenu.cs:119)
    22.  
    I am using Unity 2019.1b8
     
  2. okcompute_unity

    okcompute_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Posts:
    575
    Hi @Micz84,

    This is a known bug. It is triggered by specific *locale* settings. A fix is underway. In the meantime, You can try changing your locale/region to *US*.

    Regards,

    Pascal
     
  3. MaloneXI

    MaloneXI

    Joined:
    Mar 28, 2019
    Posts:
    11
    Hi ,

    I got the same problem, but I'm in US region (in My Account options right ?) And it doesn't change anything. Nothing loads.

    Any idea ?
     
  4. okcompute_unity

    okcompute_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Posts:
    575
    @MaloneXI , is your OS language set to *English/US*?
     
  5. MaloneXI

    MaloneXI

    Joined:
    Mar 28, 2019
    Posts:
    11
    Arf no ... ^^ I'm french , and in a french enterprise... lol you sure about that ? Just changing my lagage could be a solution ? I'll talk about it with my admin. Thanx a lot to have answered so quickely ! Really appreciate !
     
  6. MaloneXI

    MaloneXI

    Joined:
    Mar 28, 2019
    Posts:
    11
    IF I ask that , it's because it worked for one of my friend who has his computer in french configuration...

    edit : Ok , my bad , his OS is in US ^^'

    edit 2 : Ok , one other tells me that his pc is in french , and it works...

    So I'm a bit lost...
     
    Last edited: Mar 29, 2019
  7. okcompute_unity

    okcompute_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Posts:
    575
    Désolé @MaloneXI , je t'ai demandé de regarder la langue de ton PC parce que le bogue rapporté par l'usager ici était relié à la localisation. Donc, ce n'est pas le même problème. Continuons notre discussion dans l'autre thread que tu as démarré :)

    Pascal

    Note for the non-french readers: I just told @MaloneXI that his problem is not the same that the one reported in this thread.
     
  8. MaloneXI

    MaloneXI

    Joined:
    Mar 28, 2019
    Posts:
    11
    Ok , my admin put my computer in US location and it works !!! Thanx a lot for the tips !!! But , hey , we wait for a fix hu :D Thanx again !!