Search Unity

Open testing of the Unity 3.4 webplayer

Discussion in 'Announcements' started by neonleif, Jun 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. neonleif

    neonleif

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Posts:
    29
    We're closing in on the next version of Unity.
    Before pushing the red button that sends the Unity 3.4 editor out to the entire world, we'd like to have you guys checking that the web player auto-update works.

    So provided you have the web player installed already, please go to the test player we've uploaded here :

    http://files.unity3d.com/nicolaj/AutoUpdateTest/

    If the player on that page causes any problems, please tell us immediately in this thread.
     
  2. Unknown86793241

    Unknown86793241

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Posts:
    136
    Nice, thanks UT!
     
  3. jmunozar

    jmunozar

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    1,085
    Works for me! :D

    Windows 7 64 bit on chrome

    Cheers!
     
  4. Muzzn

    Muzzn

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Posts:
    406
    Worked fine for me!
     
  5. flim

    flim

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Posts:
    326
    Work!
    Windows Vista Ultimate 64bit
    Firefox 4.0.1
     
  6. Seigman

    Seigman

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Posts:
    6
    Same
     
  7. Tomme

    Tomme

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Posts:
    66
    Works fine :) W7 64bit, Opera
     
  8. Tiles

    Tiles

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Posts:
    2,477
    All fine at Win 7, 64 Bit and Firefox 4.0.1
     
  9. hugojpinto

    hugojpinto

    Joined:
    May 5, 2010
    Posts:
    5
    Works on OSX 1.6.7, 2008 MBP
     
  10. rjevans

    rjevans

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Posts:
    24
    Worked - Mac OS X 10.6.7, 2011 MBP
     
  11. helioxfilm

    helioxfilm

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Posts:
    259
    Works. MacPro 2006, SL 10.6.7, Safari 5.0.5
     
  12. karlozm

    karlozm

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Posts:
    12
    Works!

    Mac OS X 10.6.7
    Macbook Pro Mid 2009
     
    Last edited: Jun 10, 2011
  13. iamseb

    iamseb

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Posts:
    4
    Works here.

    OSX 10.6.6: Chrome 12, Firefox 3.6, Safari 5.0.2
    Win 7 x64: IE 8.0.7600, Chrome 12, Firefox 3.6
     
  14. stefano.cecere

    stefano.cecere

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Posts:
    28
    perfect

    OSX 10.6.7 + Safari 5.0.5 (updating from Unity 3.3)
     
  15. Tiles

    Tiles

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Posts:
    2,477
    Err, does this Unity Beta logo downright going away at one point? :)
     
  16. StefanoCecere

    StefanoCecere

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    195
    confirm, too

    on iMac 10.6.7 FF 4
     
  17. Monoic

    Monoic

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Posts:
    5
    Works fine here as well - Win7 Pro x64, Chrome 12.0.742.91, Firefox 4.0.1, IE 9.0.8112.16421

    (I siger bare til hvis I kan bruge lidt lokal hjælp...;-) )

    Claus Arwilk (CArwilk)
    Arwion
     
  18. InvaderStudios

    InvaderStudios

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Posts:
    230
    Works for me!
     
  19. jmpp

    jmpp

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Posts:
    93
    Please pardon my ignorance, but I'm not entirely sure what I'm supposed to see. I'm using Safari 5.0.5 on Mac OS X 10.6.7 (iMac 2009) and all I see is a Unity scene loading up just fine (presumably through the Unity plugin that I already have installed) and a resulting blue window with nothing more but a couple of text snippets reading "Version of the runtime: 3.4.0b4" (top-left corner) and "Unity 3 beta" (bottom-right corner).

    Did this update my installed plugin to the 3.4 (beta) release? I wouldn't guess so, since I would have expected the customary installation process through Installer.app and a request for my admin password, given the system-wide /Library installation path of the plugin; moreover, the Unity plugin doesn't seem to report its version number through Safari's "Installed Plug-ins" page, so I can't confirm. Was I supposed to see something else apart from the blue window? If so, then the test is not working for me.

    Regards,


    - jmpp
     
  20. jmpp

    jmpp

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Posts:
    93
    I should also note that I also see the Unity logo sliding in and then back out after a while in the bottom-right corner, but nothing more. Firefox 4.0.1 shows the exact same experience.

    Regards,


    - jmpp
     
  21. Codster

    Codster

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Posts:
    440
    Windows XP; firefox, IE, chrome and safari all work.
     
  22. hippocoder

    hippocoder

    Digital Ape Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Posts:
    28,013
    works but it is only a blue screen and some text plus sliding logo.
     
  23. Rush-Rage-Games

    Rush-Rage-Games

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Posts:
    1,997
    Works great! - Windows 7 64 bit Safari.
     
  24. Jeffmaliboe

    Jeffmaliboe

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Posts:
    85
    So what will be new for Unity 3.4 ???
     
  25. hippocoder

    hippocoder

    Digital Ape Moderator

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Posts:
    28,013
    A better shade of blue, judging by the web demo.
     
  26. runner

    runner

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Posts:
    865
  27. hasullivan

    hasullivan

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Posts:
    74
    Window 7 64, chrome
    Works
     
    Last edited: Jun 11, 2011
  28. ColossalDuck

    ColossalDuck

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Posts:
    3,246
    Windows 7 64 bit on chrome
    Works perfectly.
     
  29. rumblemonkey

    rumblemonkey

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Posts:
    280
    I get a blue screen and it reports Unity version 3.4, little Unity logo and notice of Beta 3. If that's what we're supposed to see, then it worked over here :)

    Win XP Pro, 32-bit.
     
  30. beck

    beck

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Posts:
    294
    Same blue screen as others, with Unity logo and version information.

    Windows 7 x64, Firefox 3.6.17
     
  31. Dreamora

    Dreamora

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Posts:
    26,601
    Works fine here on Win7 X64 Ultimate, Chrome 12.0.742.91
     
  32. zine92

    zine92

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Posts:
    1,347
    Okay on windows 7 x64 professional, Firefox 5, Chrome canary 14.0.789.0, Opera 11.11.
     
  33. Esila

    Esila

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Posts:
    105
    Safari is OK.
     
  34. mgrenier

    mgrenier

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Posts:
    57
    Version of runtime: 3.4.0b4

    I guess it working then ! Win7 Pro x64 on Chrome 12.0.742.91
     
  35. Warrior1424

    Warrior1424

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Posts:
    984
    Works fine on
    Vista x32 on Firefox 3.6.17
     
  36. imaginaryhuman

    imaginaryhuman

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    5,727
    Ok here, 2006 iMac Intel Core 2, Safari, ATI x1600
     
  37. ColossalDuck

    ColossalDuck

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Posts:
    3,246
    Wait a minute... Does this mean 3.4 is coming soon? AWESOME.
     
  38. VIC20

    VIC20

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Posts:
    2,513
    10.6.7, Safari, Hackintosh - OK
     
  39. neonleif

    neonleif

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Posts:
    29
    This is exactly what you should see.
     
  40. Tiles

    Tiles

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Posts:
    2,477
    Hm, something that followed me into my dreams, but couldn`t get the finger on it: shouldn`t the user get notified that a new version of the webplayer is downloading? It seems that this happens silently at the moment.
     
  41. neonleif

    neonleif

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Posts:
    29
  42. Per

    Per

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Posts:
    459
    Works here, Windows 7, Firefox 5.0 beta.
     
  43. dilly123

    dilly123

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Posts:
    23
    Works for me!
    Win7 32bit
    Firefox 4.0.1
     
  44. ProjectOne

    ProjectOne

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Posts:
    442
    Good to go here:
    Intel Mac Pro
    OSX 10.6.7
    Safari 5.0.5 and Firefox 4.0.1
     
  45. Codster

    Codster

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Posts:
    440
    Decided to tally up all the windows reports just because... I'm bored lol. Okay underlined means it has bin reported as working so far;

    windows 7
    IE
    firefox
    chrome
    safari
    opera

    windows vista
    IE
    firefox
    chrome
    safari
    opera

    windows XP
    IE
    firefox
    chrome
    safari
    opera

    So now that's 83.8456% (84.3 of systems are windows) of earth checked as working so far.

    My numbers are just basic math from the report people on the forum have given and the data I found here;
    http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp
    http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
     
    Last edited: Jun 11, 2011
  46. GFX47

    GFX47

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Posts:
    124
    Worked like a charm.
    "v3.4.0b4"
    Chrome 12.0.742.91
    Windows Seven
     
  47. Wahooney

    Wahooney

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Posts:
    275
    WinXP 32, Firefox 5.0 beta - 100%
     
  48. appels

    appels

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Posts:
    2,686
    Vista 64x IE, FF Chrome
    push that big green button now for 3.4 lol
     
  49. Checco-Esimple

    Checco-Esimple

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Posts:
    82
    Macosx 10.6.7 on Camino (unsupported browser) works!
     
  50. rahuxx

    rahuxx

    Joined:
    May 8, 2009
    Posts:
    537
    Worked on opera, windows Xp x64.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
unityunity