Search Unity

"No DC" message overlaying on various parts of the editor, only happens on one project

Discussion in 'Editor & General Support' started by Lethn, Sep 8, 2021.

  1. Lethn

    Lethn

    Joined:
    May 18, 2015
    Posts:
    1,396
    Does anyone know what this means? I don't think I've encountered it before, it seems to be happening with one project, the others are fine and when I make a new project it doesn't pop up.

    1.png
     
  2. dorusoftware

    dorusoftware

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Posts:
    365
    first time I see this but do you have some custom plugins or store assets in your project?
     
  3. Lethn

    Lethn

    Joined:
    May 18, 2015
    Posts:
    1,396
    I do, GLTF plugin etc. I might try uninstalling some assets to see if that gets rid of it as there are some I'm not using now anyway.
     
  4. dorusoftware

    dorusoftware

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Posts:
    365
    I've googled searched NO DC and it shows quite a lot of interesting results. This may not be unity related as various people posted about that text for various applications. maybe something related with nvidia? I can't confirm if various solutions posted online actually work but I suggest reading more than one discussion, see what the consensus is before applying changes to your computer
     
  5. Lethn

    Lethn

    Joined:
    May 18, 2015
    Posts:
    1,396
  6. dorusoftware

    dorusoftware

    Joined:
    Jul 5, 2012
    Posts:
    365
    well that was quite a wild issue to have. glad is fixed
     
unityunity