Search Unity

  1. Unity 2019.1 is now released.
    Dismiss Notice

Need help with resolution

Discussion in 'Samsung Smart TV' started by IronKnight, May 10, 2016.

  1. IronKnight

    IronKnight

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Posts:
    10
    I can't seem to influence the resolution the app is running in. It is 1280x720 from Screen.currentResolution.width and Screen.currentResolution.height. And Screen.resolutions is empty( 0 length). So how i can define resolution of my game on tv and set it?
     
  2. Lecressman

    Lecressman

    Joined:
    May 4, 2016
    Posts:
    2
    Try setting the resolution in the project settings. If that doesn't work maybe post a snippet of your code?
     
  3. IronKnight

    IronKnight

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Posts:
    10
    I dont see resolution in player settings of samsung. Here are only Ignore BG Alpha Clear, Use 32-bit Display Buffer and Disable Depth and Stencil.
     
  4. IronKnight

    IronKnight

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Posts:
    10
    i figured. Settings of resolution are in standalone settings. And it was native resolution. It is strange-seems than unity think that my tv have 1280 x 720 native resolution.
     
  5. Jaehyun

    Jaehyun

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    55
    Hi IronKnight,

    You can't set resolution value on STV.
    Samsung does support dynamic resolution changing.
    Unity gets the value from STV platform( kind of OS? ) .

    Thanks