Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.
  2. Join us on Dec 8, 2022, between 7 am & 7 pm EST, in the DOTS Dev Blitz Day 2022 - Q&A forum, Discord, and Unity3D Subreddit to learn more about DOTS directly from the Unity Developers.
    Dismiss Notice
  3. Have a look at our Games Focus blog post series which will show what Unity is doing for all game developers – now, next year, and in the future.
    Dismiss Notice

Navigation links issue (CSS)

Discussion in 'Meta-forum Discussion' started by dzamani, Nov 19, 2020.

  1. dzamani

    dzamani

    Joined:
    Feb 25, 2014
    Posts:
    122
    Hi everyone,

    So it has been a few weeks that the navigation links on the top of the page aren't showing due to a CSS issue only in the forum (it's working fine everywhere else).

    I'm using Firefox on my 13" laptop and it was working before (already tried clearing cache and other things).

    Here is what I'm seeing:
    Screen Shot 2020-11-19 at 11.56.35.png

    It would be a nice QoL fix if someone had time to work on this (don't know if other people are seeing this issue or not).

    Much appreciated.
     
  2. Mauri

    Mauri

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Posts:
    2,639
    Same here on Chrome. (I have a screen size of 1920x1080).

    The reason for that seems to be the blue 'Community' link. If I zoom in 150%, the entire subnavigation (Blog, Forums, Answers, ...) will disappear. It won't happen on other places because said link is either missing (e.g. Beta program or User groups page) or gets culled out into 'More' (e.g. Advisory Panel or Evangelists/Advocates page).
     
  3. dzamani

    dzamani

    Joined:
    Feb 25, 2014
    Posts:
    122
    Just bumping this, still not urgent but quite annoying.