Search Unity

  1. Get all the Unite Berlin 2018 news on the blog.
    Dismiss Notice
  2. Unity 2018.2 has arrived! Read about it here.
    Dismiss Notice
  3. We're looking for your feedback on the platforms you use and how you use them. Let us know!
    Dismiss Notice
  4. The Unity Pro & Visual Studio Professional Bundle gives you the tools you need to develop faster & collaborate more efficiently. Learn more.
    Dismiss Notice
  5. Improve your Unity skills with a certified instructor in a private, interactive classroom. Learn more.
    Dismiss Notice
  6. ARCore is out of developer preview! Read about it here.
    Dismiss Notice
  7. Magic Leap’s Lumin SDK Technical Preview for Unity lets you get started creating content for Magic Leap One™. Find more information on our blog!
    Dismiss Notice
  8. Want to see the most recent patch releases? Take a peek at the patch release page.
    Dismiss Notice

Moving File Failed - The system cannot find the file specified.

Discussion in 'Editor & General Support' started by Sabroan, Mar 13, 2018.

  1. Sabroan

    Sabroan

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Posts:
    13
    Hi,

    I am having issues with Unity as of yesterday. I imported latest version of Google AdMob Unity plugin and I am getting the following error:

    What is this? How do I fix this? I spent 10 hours today trying to fix it but without success. Anyone know why this happens and how to fix it?
     
  2. Sabroan

    Sabroan

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Posts:
    13
  3. FMark92

    FMark92

    Joined:
    May 18, 2017
    Posts:
    1,006
    Post the code which you use to attempt to move the file.
     
  4. Sabroan

    Sabroan

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Posts:
    13
    I'm not using any code to move the file, this bug happened after I imported updated version of AdMob plugin and updated my SDK
     
  5. Sabroan

    Sabroan

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Posts:
    13
    Okay so I fixed it, sort of. When I deleted files in project folder c/unity/workspace/project/" csproj and sln types, it worked. It was somehow fixed