Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct here to familiarize yourself with the rules and how to post constructively.

  2. Unity 2022.1 is now available as the latest Tech release.
    Dismiss Notice
  3. Improve your project's performance with our new guide on profiling in Unity.
    Dismiss Notice

Feedback Maximaze Game window during Runtime

Discussion in '2022.1 Beta' started by imaewyn, Jan 9, 2022.

  1. imaewyn

    imaewyn

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Posts:
    189
    Why this function is not active now? It was very convenient. Is the new version is based on the principle of taking away the most useful things from the user?))
     
    mahdi_jeddi and Ruchir like this.
  2. Grimreaper358

    Grimreaper358

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Posts:
    787
    It's still there, nothing got removed.

    upload_2022-1-9_18-15-17.png

    Now you also have fullscreen as well as maximized.
     
  3. imaewyn

    imaewyn

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Posts:
    189
    Are you shure that screen from runtime?

    That's how it's really looks like

     
    EagleG, Ruchir and mahdi_jeddi like this.
  4. Ruchir

    Ruchir

    Joined:
    May 26, 2015
    Posts:
    842
    It really is annoying; I have no idea why they would disable it during runtime. It does look like a half-baked feature to me and not the final version.
     
  5. imaewyn

    imaewyn

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Posts:
    189
    Actually, if you right-click on the Game Window you will see pop-up text Maximaze. But it's not obvious if you haven't used it before.
     
    EagleG likes this.
  6. Ruchir

    Ruchir

    Joined:
    May 26, 2015
    Posts:
    842
    I do know about it but the way it worked till now was perfectly fine with me, we can't even enable VSync during playmode from the menu. o_O
     
    imaewyn likes this.
unityunity