Search Unity

Bug LocalizedAsset<Sprite> cannot be used on an assets with multiple sprite.

Discussion in 'Localization Tools' started by higestudio, Jan 31, 2024.

  1. higestudio

    higestudio

    Joined:
    Aug 21, 2023
    Posts:
    3
    I had a sprite. This sprite is cut into multiple sprites, used like atlas.
    When I drag the atlas pieces to the LocalizedAsset table, at first it worked fine, but if I added another asset there, the previous asset will not use the correct atlas piece, it will only use the first one. If I click the asset in the asset table, it will highlight the sprite file instead of the correct atlas piece.

    And thus LocalizedAsset<Sprite> cannot be used with atlas sprite. Is this a bug? Or did I do something wrong?
     

    Attached Files:

  2. karl_jones

    karl_jones

    Unity Technologies

    Joined:
    May 5, 2015
    Posts:
    8,282
    What version of the package are you using?
     
  3. higestudio

    higestudio

    Joined:
    Aug 21, 2023
    Posts:
    3
    Version 1.3.2

    This is the latest version I can use in Unity 2021.3.32f1 from my understanding.
     
  4. karl_jones

    karl_jones

    Unity Technologies

    Joined:
    May 5, 2015
    Posts:
    8,282
    You need at least 1.4.2 to use sub-assets which is what sprites are. If the version is not visible then you can open the manifest.json file and edit the version directly. 1.4.5 is the latest version which supports 2019.4 and above.