Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.

Bug Language cannot be changed

Discussion in 'Localization Tools' started by LieblingsMartini, Nov 20, 2022.

  1. LieblingsMartini

    LieblingsMartini

    Joined:
    Oct 16, 2021
    Posts:
    21
    Hello everyone,
    I have created a string table and translated a text field for two different languages via "Track Changes". But if I now change the language with "Active Locale", the text remains the same. On the picture you can see the behavior and my current version.
     

    Attached Files:

  2. karl_jones

    karl_jones

    Unity Technologies

    Joined:
    May 5, 2015
    Posts:
    7,056
    Does it work in play mode?
     
  3. LieblingsMartini

    LieblingsMartini

    Joined:
    Oct 16, 2021
    Posts:
    21
    Thanks for the feedback. Unfortunately I have the same problem in game mode.
     
  4. karl_jones

    karl_jones

    Unity Technologies

    Joined:
    May 5, 2015
    Posts:
    7,056
    Could you please file a bug report?
     
  5. LieblingsMartini

    LieblingsMartini

    Joined:
    Oct 16, 2021
    Posts:
    21
    I sent the bug report. Thank you in advance.
     
    karl_jones likes this.