Search Unity

  1. Unity 2020.1 has been released.
    Dismiss Notice
  2. Good news ✨ We have more Unite Now videos available for you to watch on-demand! Come check them out and ask our experts any questions!
    Dismiss Notice

Keep getting network error on my remote settings dashboard

Discussion in 'Unity Analytics' started by Spike111, Dec 12, 2018.

  1. Spike111

    Spike111

    Joined:
    Oct 1, 2016
    Posts:
    1
    Keep getting network errors on my remote settings dashboard. Unable to access any of my settings to update them. Has been so since 8 Dec'18. Repeated refresh of browser could not fix the problem.

    Most grateful for any suggestions.
     

    Attached Files:

    Tigruden likes this.
  2. within_john

    within_john

    Joined:
    Jul 18, 2018
    Posts:
    3
    It's happening to me as of June 24, 2019. I haven't encountered this before but a bit worrying that you have.
     
  3. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    7,627
    Is this still happening? It is working OK for me here, and we are not seeing any issues currently, nor reports of previous downtime.
     
  4. within_john

    within_john

    Joined:
    Jul 18, 2018
    Posts:
    3
    It's still happening but on further investigation it seems the error is only occurring when removing a key. It will happen every time if it is the last key.
     
  5. JeffDUnity3D

    JeffDUnity3D

    Unity Technologies

    Joined:
    May 2, 2017
    Posts:
    7,627
    I went to Remote Settings on a new project, added and deleted a key without issue. Did the same by adding two keys (randomly a string and an integer), and deleted the last one, no error.
     
unityunity