Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.

Issue with project when moving across machines.

Discussion in 'Editor & General Support' started by SirHamsteyr, Mar 4, 2014.

  1. SirHamsteyr

    SirHamsteyr

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    4
    Hi there, I'm not sure if anyone else if having this problem, but I'm using Unity on both my Desktop and my Laptop. For the most part, moving scenes across, everything works fine, but in particular, there is one particular scene where it displays and plays perfectly fine on my desktop, but just enters some form of corruption when used on my laptop, regardless of whether it's the player or the editor itself.

    $Untitled-1.jpg
    On Desktop

    $Untitled.jpg
    On Laptop

    I can't for the life of me figure this one out. I've tried updating drivers and the lot, but still nothing.

    PC Hardware
    i5 3570k
    GeForce 660 Ti
    Windows 8.1 Pro

    Laptop Hardware
    i7 4600 MQ
    GeForce 760M
    Windows 8.1 Pro

    If someone can help me out with this, it would be greatly appreciated.
     
  2. SirHamsteyr

    SirHamsteyr

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Posts:
    4
    Just to update the issue so that someone can help me better, I've pinpointed the problem with the scene, though I haven't quite found a solution for it yet.

    I have a light in my scene that is casting a directional light soft shadow, and as soon as I turn it off, things seem to work normally.

    Anyone have any ideas why?