Search Unity

  1. We've closed the job boards. If you're looking for work, or looking to hire check out Unity Connect. You can see more information here.
    Dismiss Notice
  2. We're running great holiday deals on subscriptions, swag and Asset Store packages! Take a peek at this blog for more information!
    Dismiss Notice
  3. Check out our Unite Austin 2017 YouTube playlist to catch up on what you missed. More videos coming soon.
    Dismiss Notice
  4. Unity 2017.2 is now released.
    Dismiss Notice
  5. The Unity Gear Store is here to help you look great at your next meetup, user group or conference. With all new Unity apparel, stickers and more!
    Dismiss Notice
  6. Introducing the Unity Essentials Packs! Find out more.
    Dismiss Notice
  7. Want to see the most recent patch releases? Take a peek at the patch release page.
    Dismiss Notice
  8. Unity 2017.3 beta is now available for download.
    Dismiss Notice

Issue still fails since 4.5.2

Discussion in 'Windows' started by latas, Aug 16, 2014.

  1. latas

    latas

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    132
    Hi guys I think it's been reported as a bug. We're using HOTWeen in our project. The same code builds right for Windows Phone 8 but fails for Windows Store.

    The issue is open here too:
    https://code.google.com/p/hotween/issues/detail?id=79

    I can build the game in Unity and build it in Visual Studio without issues. The problem appears when running the game.

    We've released our game Minimonsters Crush, for iOS, Windows Phone, Android, and MacOSX, but we can not submit it for Windows Store, because this issue. Please can you help us.

    We've applied every patches since 4.5.2 with the hope to found this issue fixed, but there is no way.

    Thank you.

    [​IMG]
     
  2. Tautvydas-Zilys

    Tautvydas-Zilys

    Unity Technologies

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Posts:
    4,637
    Hi,

    sorry about the issue. The fix is going to be included to Unity 4.5.3p2.

    If you need a workaround now (as in you cannot wait until next Thursday), there's a possible solution - although not a very nice one. The bug in question is present in rrw.exe program, which is actually open source. If you downloaded it, compiled it in release config and put it in Editor\Data\PlaybackEngines\metrosupport\Tools\rrw\rrw.exe, the problem should be fixed the next time you build from Unity. You can find the source code here:

    https://github.com/Unity-Technologies/ReferenceRewriter
     
    Last edited: Aug 16, 2014
  3. latas

    latas

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    132
    Wow, thank you very much for your support. I'll try to build it and I'll back to you.
    Thank you very much.
     
  4. latas

    latas

    Joined:
    Oct 9, 2013
    Posts:
    132
    Great!!!!! It works :) Preparing submission.

    Thank you very much.
     
  5. chucky-w

    chucky-w

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    13
    Hi, I have a Windows Store application built in Unity 4.6.5. Everything worked fine there. Now I decided to switch to Unity 5 (version 5.0.1f1) and suddenly I started to get same errors as mentioned before:
    Is there any problem with Unity 5.0.1f1 or with HOTween? Any thoughts of fixing or working-around?
    Thanks
     
  6. Aurimas-Cernius

    Aurimas-Cernius

    Unity Technologies

    Joined:
    Jul 31, 2013
    Posts:
    1,500
    Have you tried running WACK on your existing 4.6 app?
     
  7. chucky-w

    chucky-w

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    13
    Sure, without any problem. The app (built in 4.6) is even released in Windows Store...
     
  8. Aurimas-Cernius

    Aurimas-Cernius

    Unity Technologies

    Joined:
    Jul 31, 2013
    Posts:
    1,500
    There one thing you can try: set HOTween plugin to unprocessed (that can only be done if it has no MonoBehaviours or any serializable types).
     
  9. chucky-w

    chucky-w

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    13
    I've tried that, and it looked like it worked, but after trying to build the app in Visual studio, I've got another error:
     
  10. Aurimas-Cernius

    Aurimas-Cernius

    Unity Technologies

    Joined:
    Jul 31, 2013
    Posts:
    1,500
    Then it looks like you can't make that plugin unprocessed.
    Can you make a small project using that plugin and see if there's the same issue? If so, report it as bug (with that project attached).
     
  11. chucky-w

    chucky-w

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    13