Search Unity

Resolved Is it possible create lobby by region?

Discussion in 'Lobby' started by Mj-Kkaya, Jun 14, 2023.

  1. Mj-Kkaya

    Mj-Kkaya

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Posts:
    179
    Hi,
    As I mentioned at title, I want to create a "lobby" for specific region.
    Like create "relay server" by region.(RelayService.Instance.CreateAllocationAsync(maxConnections, region))

    I want to create simple turn-base game with Lobby. I don't need Relay and Netcode.
    You could say, you can use relay but, relay doesn't support host migration and i have to do host migration system. And this will be pause the game for some seconds.

    Actually, I asked this question for "lag", because if two players (USA and Australia,) join a lobby that probably lag will be exist.

    Another question about creating a lobby: Where is the physical server location of that lobby when we create a lobby? Which country? Is there just one server or there are many server like "relay" region?

    Best regard.
     
  2. Mj-Kkaya

    Mj-Kkaya

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Posts:
    179
  3. Mj-Kkaya

    Mj-Kkaya

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Posts:
    179
    @bartj-unity, could you have any idea about this topic?
     
  4. Mj-Kkaya

    Mj-Kkaya

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Posts:
    179
    Why no one answer my question?
    I think this isn't difficult to answer. Or question isn't clear?
     
  5. Mj-Kkaya

    Mj-Kkaya

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Posts:
    179
    @bartj-unity , You give answer another thread but nobody doesn't write this topic?
    Why?
    Is this question is dump or?
     
  6. Mj-Kkaya

    Mj-Kkaya

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Posts:
    179
    Resolved in the Multiplayer Dev Blitz Day 2023 - Q&A