Search Unity

  1. Get all the Unite Berlin 2018 news on the blog.
    Dismiss Notice
  2. Unity 2018.2 has arrived! Read about it here.
    Dismiss Notice
  3. Improve your Unity skills with a certified instructor in a private, interactive classroom. Learn more.
    Dismiss Notice
  4. ARCore is out of developer preview! Read about it here.
    Dismiss Notice
  5. Magic Leap’s Lumin SDK Technical Preview for Unity lets you get started creating content for Magic Leap One™. Find more information on our blog!
    Dismiss Notice
  6. Want to see the most recent patch releases? Take a peek at the patch release page.
    Dismiss Notice

Hub Installation fails every time

Discussion in 'Unity Hub Preview' started by sebas77, Jun 23, 2018.

  1. sebas77

    sebas77

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Posts:
    590
    0.18 installation cannot be completed. It kept on failing as long as I kept using the C:\Program Files\ folder. I had to install on another hard drive to make it work again.

    P.S.: running as administrator didn't change the issue.
     
  2. cassandraL

    cassandraL

    Unity Technologies

    Joined:
    Dec 7, 2017
    Posts:
    34
    Hi,
    sorry to hear you had trouble installing the Hub.

    Were you trying a fresh install or to update the Hub (from, say, 0.17 to 0.18)?
    Also, which version of Windows are you on?
     
  3. sebas77

    sebas77

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Posts:
    590
    Update it, win 10, as far as I understood many users encountered the issue. Does it sound right to you?
     
  4. cassandraL

    cassandraL

    Unity Technologies

    Joined:
    Dec 7, 2017
    Posts:
    34
    Hi,
    we are still trying to reproduce the issue.
    Could you give us more details, please?
    - How did you update the Hub? (By clicking the blue message in the app or reinstalling manually?)
    - Which context are you on: home computer, business computer or school computer? Is there a single or multiple users on your OS?

    Thanks a lot for the feedback!
     
  5. sebas77

    sebas77

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Posts:
    590
  6. sebas77

    sebas77

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Posts:
    590
    it seems that the problem persists, even with the newer HUB versions. The executable gets deleted, but the new one is not installed

    upload_2018-7-7_8-59-28.png

    upload_2018-7-7_9-0-31.png

    also the update tried to install it again in C\programdata, while last time I have installed in a not protected folder to make it work

    it may just be that the installer is not starting with privileged permissions
     
  7. sebas77

    sebas77

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Posts:
    590
    Starting the application as administrator doesn't fix the problem.
     
  8. yamlCase

    yamlCase

    Joined:
    Apr 13, 2017
    Posts:
    33
    This has been an ongoing problem with me as well... I've seen this exact issue the last 3 times I've tried to do the update. I end up having to just download and reinstall manually