Search Unity

  1. Unity 6 Preview is now available. To find out what's new, have a look at our Unity 6 Preview blog post.
    Dismiss Notice
  2. Unity is excited to announce that we will be collaborating with TheXPlace for a summer game jam from June 13 - June 19. Learn more.
    Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice

Question How to add Modules to unity editor(other than the three dots one!)?

Discussion in 'Getting Started' started by WhiteCreation, May 19, 2024.

  1. WhiteCreation

    WhiteCreation

    Joined:
    Dec 31, 2023
    Posts:
    30
    I am not able to add WebGL module to unity editor 6000.0.01f. Thanks!
     
  2. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,546
  3. WhiteCreation

    WhiteCreation

    Joined:
    Dec 31, 2023
    Posts:
    30
    I downloaded it manually. Now how do I bring it in my unity editor?
     
  4. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,546
    close unity, install the downloaded file, it should then appear when start unity after it.
     
  5. WhiteCreation

    WhiteCreation

    Joined:
    Dec 31, 2023
    Posts:
    30
    will it get automatically on its place?
     
  6. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,546
    you mean the installation folder? usually it shows correct folder automatically, so yes it should.
     
    WhiteCreation likes this.
  7. WhiteCreation

    WhiteCreation

    Joined:
    Dec 31, 2023
    Posts:
    30
    I did not understand. I will try it later. If it works Thanks a lot; otherwise, I will come back to disturb you.
     
    mgear likes this.
  8. WhiteCreation

    WhiteCreation

    Joined:
    Dec 31, 2023
    Posts:
    30
    upload_2024-5-22_13-25-38.png upload_2024-5-22_13-25-38.png

    I downloaded the Module as you told. But I still cannot get it in my hub.
    (I tried to keep it on its real place after finding the module in my another editor.)
     

    Attached Files:

  9. mgear

    mgear

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Posts:
    9,546
    you need to run that downloaded exe and it will install those files (in that screenshot looks like the exe file is copied there, but need to run it yourself)