Search Unity

HELP! How do I even run this thing?

Discussion in 'Data Oriented Technology Stack' started by JohnHudeski, Mar 20, 2018.

  1. JohnHudeski

    JohnHudeski

    Joined:
    Nov 18, 2017
    Posts:
    109
  2. Soaryn

    Soaryn

    Joined:
    Apr 17, 2015
    Posts:
    210
    I had a similar issue that was related to the asmdef for organizing assemblies.
     
  3. JohnHudeski

    JohnHudeski

    Joined:
    Nov 18, 2017
    Posts:
    109
    But what do i do?
     
  4. JohnHudeski

    JohnHudeski

    Joined:
    Nov 18, 2017
    Posts:
    109
     
  5. xoofx

    xoofx

    Unity Technologies

    Joined:
    Nov 5, 2016
    Posts:
    207
    @JohnHudeski Which version of the Unity Editor are you using? Have you correctly installed the version from the Welcome page?
     
  6. JohnHudeski

    JohnHudeski

    Joined:
    Nov 18, 2017
    Posts:
    109
    i was using beta 11
    now beta 12 and it works
     
  7. NotTesla

    NotTesla

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Posts:
    24
    Hey, I'm having a similar issue, did you end up resolving it?
     
  8. RootCauseProductions

    RootCauseProductions

    Joined:
    Feb 1, 2018
    Posts:
    31
    There are two beta 12 builds. One works with ECS and the other does not. You must use the one linked in the Welcome thread of this forum. Here is the link.
     
    Futch likes this.
  9. orb

    orb

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Posts:
    2,960
    Oh, bollocks - there are two beta 12 variants now? I hope they can start naming things properly, and actually push them to the hub. They've been pushing this hub app for a while, but I still have to manually download the latest betas. I thought the point of it was to have the betas appear there first.
     
    iAbstract, Futch and vestigial like this.
  10. NotTesla

    NotTesla

    Joined:
    Feb 1, 2015
    Posts:
    24
    Oh, really? I found that link earlier and thought it was the same build, thanks for the help
     
  11. RootCauseProductions

    RootCauseProductions

    Joined:
    Feb 1, 2018
    Posts:
    31
    It seems it was a last minute thing. Here is hoping it is one time only and B13 will have the ECS stuff in it.