Search Unity

  1. All Pro and Enterprise subscribers: find helpful & inspiring creative, tech, and business know-how in the new Unity Success Hub. Sign in to stay up to date.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice

Bug flashes white on camera change

Discussion in 'Timeline' started by Gapa, Mar 7, 2021.

  1. Gapa

    Gapa

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Posts:
    22
    _LigthErro.gif

    As you can see in the gif when i change directional light and camera, it flashes white how to stop that?
    it will also do that in run time and when recording.
     
  2. DavidGeoffroy

    DavidGeoffroy

    Unity Technologies

    Joined:
    Sep 9, 2014
    Posts:
    478
    Hard to tell with just a gif.

    If you send us your Timeline in a bug report we'll check it out
     
  3. Gapa

    Gapa

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Posts:
    22
    Hey DavidGeoffroy Thanks for the fast response.

    I have noticed whenever you change the lighting from Dark to to a bright area it will flashes white and when you cut to a camera where you turn off the director lighting where you have some area lights, spot lights, point lights it will take a second or two before they activated making the cut extremely dark.

    How can i send it to you?

    Do you know how to fix that?
     
    Last edited: Mar 8, 2021
  4. DavidGeoffroy

    DavidGeoffroy

    Unity Technologies

    Joined:
    Sep 9, 2014
    Posts:
    478
    There's a decent chance that it's graphics-related. I'm not sure how to fix it. You can try asking on a graphics forum board.

    But you can send it to us though a bug report. If you Google "report a bug Unity", you'll find a detailed article that explains how to file a bug.

    After you file a bug, you will get an email with the bug number. You can share it here and we'll look at it.
     
  5. Gapa

    Gapa

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Posts:
    22
    ok i try that
     
  6. DavidGeoffroy

    DavidGeoffroy

    Unity Technologies

    Joined:
    Sep 9, 2014
    Posts:
    478
    I assume that this bug report is yours?
    If that's the case:
    It looks like Exposure Control is not playing nicely with Cinemachine camera switching (or vice versa). Disabling it prevents the flashes from happening. I will send the bug over to Cinemachine/Graphics.


    upload_2021-3-10_13-57-18.png
     

    Attached Files:

unityunity