Search Unity

  1. Unity support for visionOS is now available. Learn more in our blog post.
    Dismiss Notice

Failing to edit a post

Discussion in 'Meta-forum Discussion' started by pixi2, Feb 12, 2017.

  1. pixi2

    pixi2

    Joined:
    Dec 22, 2013
    Posts:
    14
    Hi,

    I am unable to edit or delete my posting on this thread: https://forum.unity3d.com/threads/i...of-unitys-keyframe-animation-workflow.456030/

    I believe it is mix of several browser and server related issues. Every 2nd time, I'm getting the following error: http://i.imgur.com/gJlQRmn.png

    Also, In the console a get an interesting mix of JavaScript and browser warnings like:

    [Error] XMLHttpRequest cannot load https://api.unity.com/v1/oauth2/aut...rlyhQG;/posts/2956901/save-inline&prompt=NONE. Request header field X-Ajax-Referer is not allowed by Access-Control-Allow-Headers.

    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden) (save-inline, line 0)

    [Error] Failed to load resource: Request header field X-Ajax-Referer is not allowed by Access-Control-Allow-Headers. (authorize, line 0)

    [Warning] Attempted to call XenForo_OverlayLoader.show() for posts/2956901/edit-inline before overlay is created (xenforo.js, line 290)

    [Info] OverlayLoader for posts/2956901/edit-inline (xenforo.js, line 288)


    Any hints on how to fix this?
     
  2. HiddenMonk

    HiddenMonk

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Posts:
    987
    I can confirm that I am also having issues with his thread. I needed to disable javascript to be able to do anything, otherwise I would just be logged out when touching anything.

    Edit- It seems disabling flash fixes the issue as well, so maybe its flash and not javascript. The javascript might be trying to load in the flash.
    Edit- Now it seems I am no longer getting the issues even with javascript and flash enabled o_O
    I did confirm before that turning javascript off and then it back on returned the issues, but after turning flash off and back on and javascript on, the issues didnt come back.
    Edit- Actually, OP probably removed the bug when they edited their original post just now with the disable javascript fix. So I guess we will never know the issue XD
     
    Last edited: Feb 12, 2017