Search Unity

  1. Get all the Unite Berlin 2018 news on the blog.
    Dismiss Notice
  2. Unity 2018.2 has arrived! Read about it here.
    Dismiss Notice
  3. We're looking for your feedback on the platforms you use and how you use them. Let us know!
    Dismiss Notice
  4. The Unity Pro & Visual Studio Professional Bundle gives you the tools you need to develop faster & collaborate more efficiently. Learn more.
    Dismiss Notice
  5. Improve your Unity skills with a certified instructor in a private, interactive classroom. Learn more.
    Dismiss Notice
  6. ARCore is out of developer preview! Read about it here.
    Dismiss Notice
  7. Magic Leap’s Lumin SDK Technical Preview for Unity lets you get started creating content for Magic Leap One™. Find more information on our blog!
    Dismiss Notice
  8. Want to see the most recent patch releases? Take a peek at the patch release page.
    Dismiss Notice

Everytime reopening Hub it always asking for license

Discussion in 'Unity Hub Preview' started by Reanimate_L, Jan 25, 2018.

  1. Reanimate_L

    Reanimate_L

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Posts:
    2,111
    What the title said, everytime i Quit Hub and reopening it again. The Hub always asking me to activate the license.
     
  2. jorrit5477

    jorrit5477

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Posts:
    41
    Same here
     
  3. BorisMongeau

    BorisMongeau

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 24, 2017
    Posts:
    31
    There is a bug fix for the license in progress, it should be fixed soon
     
    IJsLauw and Reanimate_L like this.
  4. bjarkeck

    bjarkeck

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Posts:
    211
    Any news on this? It seems like every time I shift between opening the hub and opening Unity outside the hub, I have to re-validate the license, on either side.
     
  5. TaleOf4Gamers

    TaleOf4Gamers

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Posts:
    725
    Same, I am not sure if we are a minority but this happens to me nearly every time.
     
  6. JackPS9

    JackPS9

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Posts:
    29
    It happens to me as well, though once a while it wont ask for it.
     
  7. caffeine13

    caffeine13

    Joined:
    Sep 30, 2013
    Posts:
    5
    This used to happen occasionally, but now I'm getting it every time I open HUB.