Search Unity

  1. Unity 2019.1 is now released.
    Dismiss Notice

error on loading packages

Discussion in 'Package Manager' started by negarart, Jan 4, 2019.

  1. negarart

    negarart

    Joined:
    Jul 7, 2018
    Posts:
    9
    Hey guys!
    I installed unity 2018.3 professional,I wanted to load 2d animation packages in package window,but I didn't see it,and it fails to load packages online.
    what's wrong??
     
  2. pedro_unity

    pedro_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Posts:
    161
    Hi @negarart,

    This definitely should not be happening. Can you provide me some more information concerning what steps you're doing to get this result?

    If I understand correctly, you seem to have two problems:
    For the first one, please confirm the following:
    • You see the package manager window?
    • Your Unity console is exempt of errors?
    • Make sure that above the packages, the window shows "all packages" and not "in project".

    For this second issue, please tell me:
    • What do you mean by "... it fails to load packages online."?
    For both issues:
    • Can you send me Editor Logs?
    • Can you let me know if you're in a professional setting, at home, in school?
    • Are you behind a firewall
    • Are you being proxied?
    Thanks a bunch, please let me know if you have questions.

    Cheers,
    Pedro
    Unity STE
     
  3. negarart

    negarart

    Joined:
    Jul 7, 2018
    Posts:
    9
    I use unity 2018.3 and my OS is windows.

    I see package manager windows,and when I open it,it says in console:
    Error searching packages online.
    UnityEditor.EditorApplication:Internal_CallUpdateFunctions()

    Yes,i'm in All packages mode.

    And yes, I use proxy,but through proxy,I can use asset store,so,I don't think this is because of proxy.
     
    Last edited: Jan 16, 2019
  4. youssefyoussefelkassimie245

    youssefyoussefelkassimie245

    Joined:
    Jan 23, 2019
    Posts:
    1
  5. pedro_unity

    pedro_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Posts:
    161
    Hi @negarart

    Apologies for the late answer,

    I wouldn't discount your proxy from interfering with the correct functioning of Package Manager, but we will put it aside for the moment. Can you send me your Editor.logs and upm.logs?

    Cheers,
    Pedro
    Unity STE
     
  6. pedro_unity

    pedro_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Jan 16, 2017
    Posts:
    161