Search Unity

Default Unity splash even on Unity Pro (Unity 5.3.3)

Discussion in 'Samsung Smart TV' started by utkarsh_b, Mar 10, 2016.

  1. utkarsh_b

    utkarsh_b

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Posts:
    3
    Hello,

    I upgraded my project from Unity 4.6 to Unity 5.3.3 for Samsung TV. Both the versions are pro licensed but after upgrading I'm still getting the 'Made with Unity' splash instead of my custom splash screen. My custom splash is properly set in player settings and it worked perfectly when built on unity 4.6.

    Am I missing something? Any help is appreciated.

    Thank you,

    Utkarsh
     
  2. longroadhwy

    longroadhwy

    Joined:
    May 4, 2014
    Posts:
    1,444
    In the player settings (build options) there is a checkbox to turn the "unity spash screen" on/off. It is on by default you just need to uncheck it.
     
    Jaehyun likes this.
  3. utkarsh_b

    utkarsh_b

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Posts:
    3
    That was hidden under Pc/Mac splash settings instead of Samsung TV platform. Anyways it worked. Thanks!
     
  4. Jaehyun

    Jaehyun

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    55
    Hi, utkarsh_b
    This will be fixed in 5.4.0b11.
    Sorry for the inconvenience.
     
  5. Ben-BearFish

    Ben-BearFish

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Posts:
    1,171
    I'm using Unity 5.3.3 and under Player Settings there is no place to put a Splash Screen. The only 2 places I can guess are Virtual Reality Splash Screen (which doesn't make sense), and Default Icon (which I thought was the icon for the application). Can anyone tell me where the Splash Screen slot is located?
     
  6. Jaehyun

    Jaehyun

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Posts:
    55
    Hi Ben,
    Did you install "Samsung TV Build Support" on Unity Download Assistant?
    Screen Shot 2016-04-19 at 10.33.53 AM.png
    If you installed this, you can see Splash Image Setting on PlayerSetting.
    (Please choose Samsung TV tap.)
    Screen Shot 2016-04-19 at 10.29.03 AM.png

    Thanks,
     
  7. Ben-BearFish

    Ben-BearFish

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Posts:
    1,171
    @Jaehyun My mistake, I did not clarify. I'm running a build under Windows/Mac/Linux Standalone.