Search Unity

  1. Unity 6 Preview is now available. To find out what's new, have a look at our Unity 6 Preview blog post.
    Dismiss Notice
  2. Unity is excited to announce that we will be collaborating with TheXPlace for a summer game jam from June 13 - June 19. Learn more.
    Dismiss Notice
  3. Dismiss Notice

Debug Token for second Blackberry Device error

Discussion in 'BlackBerry' started by bevankieran, Jan 27, 2015.

  1. bevankieran

    bevankieran

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Posts:
    3
    I have set up and got a version of my game running on one Blackberry device up fine. When I try to create another one at the stage of creating a different debug token for a second device it comes up with "parse error" when I try to enter the device PIN in the manage debug tokens box. (I have entered the new device address and password).
     
  2. MrEsquire

    MrEsquire

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Posts:
    2,712
    What version of Unity you are using and also PC or Mac?
    Copy and Paste the error message from Unity
     
  3. bevankieran

    bevankieran

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Posts:
    3
    Hello MrEsquire

    The parse error comes up straight away. Screenshot 2015-01-28 13.05.08.png

    Screenshot 2015-01-28 12.56.30.png

    The Unity version is 4.6.1 on a Mac. I haven't tried adding a second device on a Windows machine yet.
     
  4. MrEsquire

    MrEsquire

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Posts:
    2,712
    Yes I thought you maybe using Mac, my theory was correct.
    Can you try and update the Java on your Mac to see if it helps anyway.
    Otherwise I do not know and would say file a bug report withUnity.
     
  5. AlexThibodeau

    AlexThibodeau

    Unity Technologies

    Joined:
    Jul 23, 2013
    Posts:
    309
    This is normal. It is simply saying what is currently in the device pin field is currently not a valid device pin. Your device pin can be found in Settings->About->Category(Hardware)

    When you have typed in the full PIN the "Parse Error" message will go away because the pin is now valid.
     
  6. MrEsquire

    MrEsquire

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Posts:
    2,712
    So would it not make sense for Unity to display "Invalid Pin" instead of Parse Error
     
  7. bevankieran

    bevankieran

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Posts:
    3
    Hello Alex

    Yes..that was the problem! I kept putting in the wrong entry. Thanks for your help as well MrEsquire.

    Regards

    Bevan