Search Unity

copy paste doesn't work between instances of the editor (977797)

Discussion in '2017.3 Beta' started by laurentlavigne, Dec 12, 2017.

  1. laurentlavigne

    laurentlavigne

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Posts:
    4,917
    repro:
    in one editor project view ctrl+c an asset
    switch to the other editor
    select the project view
    ctrl+v
    = nada
     
  2. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    3,995
    Not sure that this ever worked "before"; you'll tell me I guess. :)

    You'd better copying your asset (including the meta file) from the original asset folder to the new one in Windows explorer or the finder if you are using a Mac. :)
     
  3. laurentlavigne

    laurentlavigne

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Posts:
    4,917
    long ago it used to do that, I'm so used to copy pasting between apps that I assumed this one did also (it used to)
    Yeah that's what I end up doing, it's got issues with maya asset import taking 1000x longer
     
  4. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    3,995
    I can confirm that it doesn't work. How did you do that?
     
  5. laurentlavigne

    laurentlavigne

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Posts:
    4,917
    back in 2.6 :p
     
  6. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    3,995
    2.6!!! Well maybe this has been disregarded long ago... :p
     
unityunity