Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.
  2. Join us on Dec 8, 2022, between 7 am & 7 pm EST, in the DOTS Dev Blitz Day 2022 - Q&A forum, Discord, and Unity3D Subreddit to learn more about DOTS directly from the Unity Developers.
    Dismiss Notice
  3. Have a look at our Games Focus blog post series which will show what Unity is doing for all game developers – now, next year, and in the future.
    Dismiss Notice

copy paste doesn't work between instances of the editor (977797)

Discussion in '2017.3 Beta' started by laurentlavigne, Dec 12, 2017.

  1. laurentlavigne

    laurentlavigne

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Posts:
    5,751
    repro:
    in one editor project view ctrl+c an asset
    switch to the other editor
    select the project view
    ctrl+v
    = nada
     
  2. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    4,318
    Not sure that this ever worked "before"; you'll tell me I guess. :)

    You'd better copying your asset (including the meta file) from the original asset folder to the new one in Windows explorer or the finder if you are using a Mac. :)
     
  3. laurentlavigne

    laurentlavigne

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Posts:
    5,751
    long ago it used to do that, I'm so used to copy pasting between apps that I assumed this one did also (it used to)
    Yeah that's what I end up doing, it's got issues with maya asset import taking 1000x longer
     
  4. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    4,318
    I can confirm that it doesn't work. How did you do that?
     
  5. laurentlavigne

    laurentlavigne

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Posts:
    5,751
    back in 2.6 :p
     
  6. APSchmidt

    APSchmidt

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Posts:
    4,318
    2.6!!! Well maybe this has been disregarded long ago... :p