Search Unity

  1. Unity 2019.2 is now released.
    Dismiss Notice

(Case 1164012) [1.1.3] The model does not display properly in asset bundle

Discussion in 'Addressables' started by optimise, Jun 19, 2019.

  1. optimise

    optimise

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Posts:
    456
    Addressables: 1.1.3-preview
    Unity: 2019.1.7

    The model does not display properly for asset bundle in Packed Play Mode. Fast Mode still display model properly.

    Packed Play Mode
    upload_2019-6-19_16-27-43.png


    Fast Mode
    upload_2019-6-19_16-28-44.png
     

    Attached Files:

  2. unity_bill

    unity_bill

    Unity Technologies

    Joined:
    Apr 11, 2017
    Posts:
    954
    wow, that's pretty crazy. Please file a bug with Unity bug reporting tool, and include a repro project.
     
  3. unity_bill

    unity_bill

    Unity Technologies

    Joined:
    Apr 11, 2017
    Posts:
    954
    ha, just noticed that you already did file the bug (hence the case number). in that case, Thanks for filing a bug!
     
    optimise likes this.
  4. optimise

    optimise

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Posts:
    456
  5. unity_bill

    unity_bill

    Unity Technologies

    Joined:
    Apr 11, 2017
    Posts:
    954
    It's been assigned to the graphics team. It turns out it really has nothing to do with Addressables. It might be AssetBundle specific (maybe not), but regardless it's something with the graphics implemented mesh optimization algorithm. They are looking into it, but unfortunately I do not have visibility into their priorities.
     
    optimise likes this.
  6. optimise

    optimise

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Posts:
    456
    Tested without Addressables the model shows properly. I believe it's AssetBundle specific bug.