Search Unity

  1. Welcome to the Unity Forums! Please take the time to read our Code of Conduct to familiarize yourself with the forum rules and how to post constructively.
  2. Join us on Dec 8, 2022, between 7 am & 7 pm EST, in the DOTS Dev Blitz Day 2022 - Q&A forum, Discord, and Unity3D Subreddit to learn more about DOTS directly from the Unity Developers.
    Dismiss Notice
  3. Have a look at our Games Focus blog post series which will show what Unity is doing for all game developers – now, next year, and in the future.
    Dismiss Notice

Question Can't open asset from asset store on firefox on linux

Discussion in 'Getting Started' started by gucio12, Dec 14, 2021.

  1. gucio12

    gucio12

    Joined:
    Dec 11, 2021
    Posts:
    9
    Hi
    I'm unable to open an asset from asset store in unity.
    When clicking "Open in Unity" button nothing happens.
    platform:
    - linux - Fedora 34
    - Firefox 95.0
    - Gnome Shell 40.6
     
  2. Mauri

    Mauri

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Posts:
    2,639
    RichAllen2021 and Joe-Censored like this.
  3. RichAllen2021

    RichAllen2021

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Posts:
    665
    Same thing happens in Ubuntu on Chrome, Firefox and MS Edge browsers.
     
  4. gucio12

    gucio12

    Joined:
    Dec 11, 2021
    Posts:
    9
  5. gucio12

    gucio12

    Joined:
    Dec 11, 2021
    Posts:
    9
    well, nice to know that I'm not alone ;-)
    For me, in case of chrome asks me whether it should run xdg-open but nothing happens later
     
  6. RichAllen2021

    RichAllen2021

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Posts:
    665
    Same here.
     
  7. Schneider21

    Schneider21

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Posts:
    3,503
    It's actually the primary way ever since they added the package manager and removed the Asset Store window from the editor. It may seem weird at first, but it's very simple and actually works, so I would think that's more important to keep you moving rather than waiting for some sort of response on the other method is actually an issue with the OS and not the Unity editor.
     
  8. TerenceEden

    TerenceEden

    Joined:
    Sep 7, 2022
    Posts:
    1
    Just wanted to say thanks - I couldn't get it working from Chrome or FireFox.

    But it was right there in the package manager, under "My Assets".

    Cheers!