Search Unity

  1. Unity support for visionOS is now available. Learn more in our blog post.
    Dismiss Notice

Bug Can't connect to Live Capture! But Virtual Camera is OK?

Discussion in 'Virtual Production Previews' started by miraclestar, Feb 9, 2022.

  1. miraclestar

    miraclestar

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Posts:
    14
    I tried many times to connect the Live Capture, but failed everytime.

    The App can detect the PC device ,but can't connect it .

    upload_2022-2-9_21-13-30.png

    I got the firewall warning everytime. I even disabled the firewall.
    as you can see in the pic, Virtual Camera is connected, But Live Capture is not !

    upload_2022-2-9_21-11-36.png
    upload_2022-2-9_21-15-48.png upload_2022-2-9_21-14-52.png
     
  2. marc_tanenbaum

    marc_tanenbaum

    Unity Technologies

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Posts:
    637
    Thanks for reporting this. There's a bug in Face Capture for devices in China. We're aware of the issue and working on resolving it.
     
  3. miraclestar

    miraclestar

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Posts:
    14
    That thread is 2 month ago,do you find any solutions or schedule
    If you need any infomation to debug, contact me: liuhongyuan99@gmail.com
    If you have test version ,I can help to test too.

     
  4. OrcBladeMaster

    OrcBladeMaster

    Joined:
    Dec 23, 2013
    Posts:
    2
    so. when will fix this be?it just in China won't work?
    we love this but We can't use this.
     
  5. marc_tanenbaum

    marc_tanenbaum

    Unity Technologies

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Posts:
    637
    Responded in the other thread. Apologies for the time it's taken to get to this issue.
     
  6. miraclestar

    miraclestar

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Posts:
    14
    which thread?
    Didnt see it

     
  7. thanhle

    thanhle

    Joined:
    May 2, 2013
    Posts:
    162
    You just can't connected when you build to exe right ?

    in unity editor you connected !