Search Unity

  1. Unity 2018.3 is now released.
    Dismiss Notice
  2. The Unity Pro & Visual Studio Professional Bundle gives you the tools you need to develop faster & collaborate more efficiently. Learn more.
    Dismiss Notice
  3. We've updated our Terms of Service. Please read our blog post from Unity CTO and Co-Founder Joachim Ante here
    Dismiss Notice
  4. Want to provide direct feedback to the Unity team? Join the Unity Advisory Panel.
    Dismiss Notice
  5. Improve your Unity skills with a certified instructor in a private, interactive classroom. Watch the overview now.
    Dismiss Notice

Cannot select project from Gitlab.com

Discussion in 'Unity Cloud Build' started by joyseedgametribe, Dec 14, 2018.

  1. joyseedgametribe

    joyseedgametribe

    Joined:
    May 11, 2018
    Posts:
    2
    Hello,

    I am using gitlab.com to host our repo project.
    However when I try to select a particular project that I want to setup, it doesn't appear in the list.
    Some of my projects appeared in the list, but some aren't.

    It seems that project which I have "Owner" access are not shown on the list, but I am not really sure.

    Anyone have an idea about this?
     
  2. ollieblanks

    ollieblanks

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Posts:
    117
    This is a known issue with the service where repositories are not listed if the authenticated user has the GitLab owner role, which was raised by yourself via a support ticket. The fix for this has been completed and is currently going through our QA process, so should be included within the Cloud Build service very soon.

    However to workaround this issue, you can either use the SSH Key authentication method or set up another user on the repository that is not a group owner.

    I'll update you via your support ticket and here when the fix goes live.

    Hope that helps!
     
  3. joyseedgametribe

    joyseedgametribe

    Joined:
    May 11, 2018
    Posts:
    2
    Thanks for the reply!

    Also,
    I tried to set up with a non-owner account as you suggested, but the project still not appearing in the selection list. I tried to use both "Maintainer" or "Developer" role.
     
  4. ollieblanks

    ollieblanks

    Unity Technologies

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Posts:
    117
    Thank you for your co-operation in creating a support ticket and helping me track down this issue. This is now resolved!
     
    technicat likes this.