Search Unity

Cache Server and Visual Studio

Discussion in 'Cache Server' started by SketchWork, Aug 3, 2018.

  1. SketchWork

    SketchWork

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    208
    Hi all,

    Just wondering why when you have Cache Server 6 installed and running building in Visual Studio no longer triggers a Build in Unity? Well, it sometimes does, but not 99% of the time.

    Without Cache Server if I build in Visual Studio Unity would build in the background, but when you install Cache Server 6 it will no long build in the background and only rebuild when the Unity window gets focus which is frustrating.

    I have tried with AutoRefresh enabled and disabled, but makes no difference.

    Thanks,

    Justin
     
  2. SketchWork

    SketchWork

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    208
    Anyone?
     
  3. Claytonious

    Claytonious

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Posts:
    571
    Shhhh... this subforum is vewy, vewy quiet...
     
  4. SketchWork

    SketchWork

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    208
  5. SketchWork

    SketchWork

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Posts:
    208
    This support is terrible. Gave up with Unity Cache Server for a better product and far better support.

    Adios UCS.