Search Unity

ProBuilder BUG : Probuilder 4.0.3 stops me from painting on terrain and is using mouse select instead

Discussion in 'World Building' started by corjn, Feb 7, 2019.

  1. corjn

    corjn

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Posts:
    74
    Hey, just tried to set a height on my terrain. Was not working and used the mouse rect select instead of painting. I then closed pb window and it solved it.

    Using unitu 2018.3.4f1 and pb 4.0.3

    Known issue ?

    Thanks,

    Jonathan
     
  2. gabrielw_unity

    gabrielw_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Posts:
    458
    Thanks Jonathan! I'll give that a look ASAP :) Not a known bug..yet.
     
    corjn likes this.
  3. corjn

    corjn

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Posts:
    74
    Just updated to 2018.3.5 and I can't reproduce this anymore. So problem solved, I guess ! (Not really sure if it's the update or something else like restoring default layout for example)
     
    gabrielw_unity likes this.
  4. gabrielw_unity

    gabrielw_unity

    Unity Technologies

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Posts:
    458
    Good to know, thanks!