Search Unity

ARKit: Symbol not found: _UnityARKitXRPlugin_PluginLoad

Discussion in 'ARKit' started by Fotal, Apr 9, 2019.

  1. Fotal

    Fotal

    Joined:
    Apr 9, 2019
    Posts:
    3
    Hi!

    I created an AR application using the AR Foundation package, on Android and in the editor everything works, but when I try to run my application on the iOS Simulator, I get a SIGBUS error with this console description:

    dyld: Symbol not found: _UnityARKitXRPlugin_PluginLoad

    Referenced from: /Users/fotal/Library/Developer/CoreSimulator/Devices/D7584AD5-348B-4418-AB2A-84BA42F5B5FE/data/Containers/Bundle/Application/5B9E7C63-D3AA-4157-8DD0-AC1394B2B109/ARKatty.app/ARKatty

    Expected in: flat namespace

    in /Users/fotal/Library/Developer/CoreSimulator/Devices/D7584AD5-348B-4418-AB2A-84BA42F5B5FE/data/Containers/Bundle/Application/5B9E7C63-D3AA-4157-8DD0-AC1394B2B109/ARKatty.app/ARKatty

    (lldb)



    I create build with development mode and script debugging enabled.
    I also tried to create Archive and run app on real device, but it fails on start.
     
  2. dr-electro

    dr-electro

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Posts:
    58
    Same here on iPad 5th gen / Simulator. Unity 2018.3.12f1
    It works fine on other iOS devices though.

    Any news or ideas on this?
     
  3. rgerd

    rgerd

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Posts:
    1
    If anyone has a solution for this I'm in the same exact bind. Trying to run an ARFoundation app on the iOS simulator. Everything works fine on Android and the project builds in XCode but this error falls out when I actually run it.