Search Unity

  1. Unity 2019.1 is now released.
    Dismiss Notice
  2. We've opened up a space to discuss, share feedback, and showcase everything related to the Unity Shader Graph! Come show us what you've made.
    Dismiss Notice

[ARCore] Black screen after upgrading

Discussion in 'ARCore' started by immrATaylor, Nov 20, 2018.

  1. immrATaylor

    immrATaylor

    Joined:
    Mar 28, 2017
    Posts:
    4
    I recently tried upgrading my project from ARCore 1.3 to 1.5. After doing so all I get is a black screen in a built app, my app no longer shows. If I try to use instant preview it shows my phone's wallpaper for a second and then acts like the instant previewer is no longer connected to the editor. Anyone have any ideas? It works fine if I revert back to 1.3 but I would like to use the latest.
     
    Last edited: Nov 20, 2018
  2. chaosemer

    chaosemer

    Official Google Employee

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Posts:
    18
    Sounds like a bug. Can you please report the bug on our public tracker at github? Please include your Unity version, ARCore SDK version, and phone model.

    Thanks!
     
  3. alphadogware

    alphadogware

    Joined:
    Nov 15, 2017
    Posts:
    56
    This was fixed for me by updating Unity to latest release, then restarting Unity. Not sure if this helps, just relating my fix.